Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'ın Babası Dursun Salkım Hayatını Kaybetti...

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’ın Babası Dursun Salkım Hayatını Kaybetti…

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, önceki gün Türk Sanat müziği sanatçılarından babası Dursun Salkım’ ın koronaya geçirdiğini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurmuş ve dua istemişti. Ünlü şarkıcı bugün ise o acı haberi duyurdu. “Sizin Hiç Babanız Öldümü” ifadeleriyle bir paylaşım yapan Yeşim Salkım, tedavisi süren Dursun Salkım’ ın yaşama gözlerini kapadığını takipçilerine duyurdu. İşte Detaylar…

Yeşim Salkım’ dan Kendi Fotoğrafını Photoshop İle 20 Yaşında Görünenlere Tepki…

Yeşim Salkım’ın Babası Dursun Salkım Hayatını Kaybetti…

Pop müziğin usta seslerinden Yeşim Salkım, en acı günlerinden birini yaşıyor desek yalan olmazdı. Çünki, babası, Sanat Müziği usta seslerinden Dursun Salkım’ ı kaybetti.

Yeşim Salkım kimdir?

Yeşim Salkım: “Ciğerlerde Tutulum Var..”

Ünlü şarkıcı, 27 Ağustos’ta en çok kullandığı sosyal medya hesabı olan Twitter’ dan sanatçı babası Dursun Salkım’ ın Covid 19 ‘ a yakalandığını yazmış ve hayranlarından  dua talep etmişti.

Yeşim Salkım’ ın Dursun Salkım Paylaşımı…

Yeşim Salkım Baba Paylaşımı
Yeşim Salkım Baba Paylaşımı

“Ciğerlerde tutulum var maalesef ama benim babam eski toprak, yenecek biliyorum” şeklinde ifadeler kullanan usta sanatçı, babasının son saplık durumu hakkında bilgilendirmişti. Sonrasında ise şarkıcı “Babam daha iyi. Kovid bölümünde tedaviye tepki veriyor. Konuşmuyor ama inşallah iyi olacak. Arayan soranlara, geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederiz” şeklinde bir mesaj daha paylaşım sevenlerinin kalbine su serpmişti.

Yeşim Salkım' ın Dursun Salkım Paylaşımı 
Yeşim Salkım’ ın Dursun Salkım Paylaşımı

Ve Sonunda Acı Sonu Duyurdu…

Bugün Yeşim Salkım, Dursun Salkım ile birlikte küçükken çekilen bir çocukluk pozlarını yayımlayarak babasının yaşama gözlerini kapadığını paylaştı. En büyük acılardan biri olan baba acısı tadan sta sanatçı’ ın son paylaşımına başta ünlüler gelmek üzere tüm hayranlarından taziye mesajları yağdı.

İşte Yeşim Salkım’ ın O Paylaşımı;

İşte Yeşim Salkım' ın O Paylaşımı
İşte Yeşim Salkım’ ın O Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler