Ana SayfaDedikoduYeşim Salkım, Demet Akalın'a Fena Patladı!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım, Demet Akalın’a Fena Patladı!

Yeşim Salkım, “Demet Akalın Evliliğinde Mutsuz Bir İnsan.”

Yeşim Salkım, Demet Akalın’ı her düşündüğünü söylemesinin nedenini kendi içinde mutsuzluk yaşadığını iddia ederek değerlendirdi. ‘Laf Ben Kalmasın’ programında yorumculuk yapan Yeşim Salkım, Demet Akalın’a verdi veriştirdi. Öyle ki Yeşim Salkım, Demet Akalın’ın evliliğinde mutsuz olduğunu iddia etti.

“Kendi Mutsuzluğunu Çevresindekilere De Yansıtıyor”

Yeşim Salkım, Demet Akalın’a adeta ateş püskürttü. Sosyal medya hesabını sık kullanan ve neredeyse herkes için yorumlarını açık bir şekilde paylaşan Demet Akalın’a tepkiler yağmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere Demet Akalın, Star Life sunucusu Dilay Korkmaz için “bu kızı çok mu aradılar” yorumunu yapmış bu yorum üzerine ortalık karışmıştı.

Dilay Korkmaz’ ın tarafında olan bir diğer isim de Yeşim Salkım oldu. Yeşim Salkım, Demet Akalın’ın sürekli birileriyle tartışma içinde olmasını “Demet Akalın, evliliğinde mutsuz bir insan. Kendi mutsuzluğunu çevresindekilere de yansıtmak onların da mutsuz olmalarını istiyor” şeklinde yorumladı.

Yeşim Salkım’da Dilay Korkmaz’dan Yana!

Sadece bu yorumları yapmakla yetinmeyen Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından da Akalın’na oldukça yüklendi. Dilay Korkmaz’ın bir fotoğrafını paylaşan Yeşim Salkım fotoğrafın açıklama kısmına şu sözleri yazdı,” Maşallah sana,sen hiç bunları kafaya takma mutsuzlukla beslenen insanlar seni hiç üzmesin Allah’ın öyle bir tokatı vardır ki kurda kuşa yem eder insanı seyret gör benim canım seni çok seviyorum benim güzel kardeşim.”

Yeşim Salkım, Demet Akalına Fena Patladı!
Yeşim Salkım, Demet Akalına Fena Patladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler