Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYeşilçam'ın Kabadayısı, Ünlü Oyuncu Sonunda Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Yeşilçam’ın Kabadayısı, Ünlü Oyuncu Sonunda Ortaya Çıktı!

Yeşilçam’da oynadığı filmlerde kabadayı karakterine hayat veren usta oyuncu Hikmet Taşdemir; “Bu yaşlılığımda da seyircilerimin karşısına çıkarak ‘Ben daha ölmedim’ diyebilirim.” dedi. Ünlü oyuncu Hikmet Taşdemir hakkında merak edilen herşey Haberimizde..

Yeşilçam’ın Ünlü Oyuncusu Sonunda Ortaya Çıktı!

Yeşilçam’ın dev eslerinden olan ‘Korkusuz Korkak’ ve ‘Umudumuz Şaban’da Kemal Sunal’la, ‘Dünyayı Kurtaran Adam’da Cüneyt Arkın’la oynayarak başarılara imza atan usta oyuncu Hikmet Taşdemir, yeniden seyirci karşısına geçmek istediğini söyledi.

“En Severek Rol Aldığım  Film ‘Asiye Nasıl Kurtulur’  İdi.”

Hayatı boyuncu en severek rol aldığı yeşilcçamın sultanı Türkan Şoray ile ‘Asiye Nasıl Kurtulur’ filmi olduğunu açıklayan ünlü yeşilçam yıldızı Hikmet Taşdemir;  “Benim hocam Yılmaz Güney’di. Güney, beni ilk olarak Filiz Akın’ın da oynadığı ‘Umutsuzlar’ filminde oynatmıştı. Hatta ilk defa Türk sinemasında jön ölmez diye bir şeyvardı. Jön gelir kötü adamı yok ederek, kızı alıp giderdi. Yılmaz Güney bunu yıktı. Kendisini o filmde öldürtmüştü.” dedi.

Hikmet Taşdemir ile ilgili görsel sonucu

“Yılmaz Güney’in Üzerine Birini Seviyorum Diyebilmem İmkansız.”

Yeşilçam üstadı Hikmet Taşdemir, Yılmaz Güney’ ile ‘Yol’ filminde de oynadığına ifade ederek “Yılmaz Güney’in üzerine birini seviyorum diyebilmem imkansız. Çünkü o benim hocam ve bu piyasada ekmek yememe neden olan kişi. Yılmaz Güney başta olmak üzere Türkan Şoray’ı, Cüneyt Arkın’ı, Kartal Tibet’i ve bütün oyuncuları seviyorum. Bu iş sevilmeden yapılmaz ki” dedi.

Ä°lgili resim

“Sevenlerin Gözünde Küçülmek İstemiyorum!”

Hikmet Taşdemir, “Bugüne kadar Türk sinemasında bir yer kapmışsam, halk beni öyle sevdiyse ondan daha kötü bir rolde oynamayı düşünmüyorum. Çünkü beni sevenlerin gözünde küçülmek istemiyorum. Sinemada olmaktan mutluydum ve halen mutluyum” sözleriyle temennisini ifade etti.

‘Ben Daha Ölmedim’

TRT ekranlarında sevenleriyle buluşan ‘Küçük Ağa’ ve  ‘Osmancık’ dizilerinde de oynadığını ifade ederek, “Bu yaşlılığımda da seyircilerimin karşısına çıkarak ‘Ben daha ölmedim’ diyebilirim” dedi. Yeşilçam’a emeği geçen oyuncuların bugün hatırlanmadığını da ileten usta oyuncu Hikmet Taşdemir, 40 yıldır eşiyle Silivri’de yaşam sürdüğünü ileterek, “Gönül ne istiyor biliyor musun? Hatırlanmak istiyor” dedi.

Hikmet Taşdemir ile ilgili görsel sonucu

“Neden O Oyuncular Hatırlanmıyor?”

Hikmet Taşdemir, “Bizim gibi insanları neden oynatmıyorlar? Benim için söylemiyorum bunu, yanlış anlamayın. Ben sinemada halen maddi durumu iyi olmayan sanatçı arkadaşlarım için konuşuyorum. Sinema bir bütün. Bir masanın dört ayağı var. Bu ayağın biri kırılırsa masa devrilir. Kadir Savun, Hayati Hamzaoğlu, Kazım Kartal, Yıldırım Gencer, Bilal İnci ve Erol Taş öldü. Bu adamların filmlerinde reyting rekorları kırıldı o zaman sinemalarda. Neden o oyuncular hatırlanmıyor? İnsana acı veren bu işte. İnsan hatırlanmak istiyor. Bizi seven insanlara göstermek için hiç olmazsa bari bu yaşlılığımda bir ya da iki filmde gözükürsem, onlar da mutlu olur.” sözleriyle cümlelerini tamamladı.

Silivri sahilinde yürüyüşlere çıkan usta sanatçı, kendisine ilgi gösteren hayranlarıyla sohbet edip anı fotoğrafları çektirerek sevelerini geri çevirmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler