Ana SayfaÜnlülerYeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan Evlilik Müjdesi Verdi!

İlgili Postlar

Yeşilçam’ın Afrodit’i Banu Alkan Evlilik Müjdesi Verdi!

Yeşilçam’ın Afrodit’i Banu Alkan geçtiğimiz günlerde, İzmir’de katıldığı bir moda evinin açılışında evlilik müjdesi verdi. Moda evinin açılışına katılan Alkan’ın, moda evindeki özel tasarım gelinlikleri incelemesi de gözlerden kaçmadı.

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan Evlilik Müjdesi Verdi!

Bir dönemin efsane oyuncusu Banu Alkan; ünlü isimlerin tasarımcısı olarak da bilinen Belma Ateş’in, ikinci moda evinin açılışı için İzmir Alsancak’ta görüntülendi. Cemiyet hayatından da birçok tanınmış kişinin davetli olduğu açılışa katılan Afrodit; açılış sonrasında Belma Ateş’in özel tasarımı olan gelinlikleri inceledi. İncelediği gelinlikler arasından dikkatini çeken bir gelinlik hakkında da Belma Ateş’ten bilgi alan Banu Alkan; “Gerçekten çok şık bir gelinlik, tam havasında ben çok beğendim. Ama yine de sevgilime sormak lazım değil mi?” diyerek evlilik haberini verdi.

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan Evlilik Müjdesi Verdi!

Afrodit, İzmir’den Evleneceğinin Sinyalini Verdi!

Banu Alkan, moda evinde çok beğendiği gelinliği incelerken, Modacı Belma Ateş ise moda evinin ilk gelinliğini Banu Alkan için dikmek istediğini dile getirdi. Bunun üzerine Afrodit; “O zaman hemen arayalım Los Angeles’taki damadı çok çabuk diyelim” şeklinde konuştu. Los Angeles’ta yaşayan sevgilisi hakkında fazla bilgi vermeyen ve adını da açıklamayan Alkan, İzmir’den evleneceğinin sinyallerini verirken; açılışta, hayranlarıyla poz vermeyi de ihmal etmedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler