Ana SayfaDedikoduYeni yılın en büyük aşk bombası. Cansu Dere ve Engin Akyürek aşk...

İlgili Postlar

Yeni yılın en büyük aşk bombası. Cansu Dere ve Engin Akyürek aşk yaşıyor!

Her ikisi de alanında başarılı birer oyuncu olan Cansu Dere ve Engin Akyürek, aşk yaşamaya başladı. Ekranların iki sevilen ismi, objektiflerden uzak romantizmin tadını çıkarıyor. Detaylar haberimizde…

Cansu Dere ve Engin Akyürek aşk yaşıyor

Yeni yıl, barışma ve aşk haberleri ile başladı. Birçok ünlü ismin barışma haberinin ardından, Ata Demirer ve Alara Bozbey’den aşk haberi gelmişti. Şimdi sıra Cansu Dere ve Engin Akyürek’te.

Birlikte ödül almışlardı

2017 Altın Kelebek Ödül Töreninde “Kendi Mucizesini Yaratanlar” kategorisinde beraber ödül alan ünlü oyuncular Cansu Dere ve Engin Akyürek’ten aşk haberi geldi. En son Fransız bir sevgilisi olan Cansu Dere ve uzun zamandır adı aşk dedikodularına karışmamış olan Engin Akyürek’in aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Cansu Dere aradığı aşkı buldu

Verdiği bir röportajda bir erkekte aradığı kritlerleri ‘Zekâ, akıl, muhabbet’ şeklinde açıklayan Cansu Dere’nin aradığı aşkı sonunda bulduğu konuşuluyor.

Şimdilik gözlerden uzak olmayı tercih ediyorlar

İddialara göre; Engin Akyürek ve Cansu Dere çifti, yaşadıkları aşkın büyüsünün bozulmaması adına gizlerden uzak yerlerde buluşup objektiflerden uzak kalmayı tercih ediyor.

Emin olmadan ortaya çıkmayacaklar

Genellikle Anadolu yakasında buluştukları iddia edilen Dere ve Akyürek çiftinin, aşklarından tam anlamı ile emin olana kadar kamera önüne birlikte geçmeyi düşünmedikleri iddia ediliyor. Hayranları, sevilen çifti bir arada görmek için sabırsızlanıyor.

Cansu Dere kimdir?

Engin Akyürek kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler