Ana SayfaÜnlülerYeni Dizi "Leke" 16 Nisan'da Kanal D'de Başlıyor

İlgili Postlar

Yeni Dizi “Leke” 16 Nisan’da Kanal D’de Başlıyor

Yeni dizi “Leke” 16 Nisan’da Kanal D’de başlıyor. Başarılı yapımlarıyla öne çıkan Kanal D, yepyeni bir diziyi izleyicisi ile buluşturmak için geri sayıma başladı. Genç ve yetenekli oyuncuların dikkat çektiği Leke dizisi, yayınlanan ilk tanıtımıyla izleyicilerden tam not almayı başardı. Salı akşamlarına damgasını vurmaya hazırlanan yeni dizide hangi oyuncular rol alıyor? Şimdiden büyük bir merak uyandıran Leke dizinin hikayesi nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

7 Nisan Reyting Sonuçları – 7 Nisan 2019 Reyting Sonuçları

Yeni dizi “Leke” 16 Nisan’da Kanal D’de başlıyor

Yeni dizi “Leke” 16 Nisan’da Kanal D’de başlıyor. Başarılı dizileriyle reyting sıralamasında ön sırada olan Kanal D, yepyeni bir diziyi izleyicisi ile buluşturmak için geri sayıma başladı.

Tims&B Productions’ın yapımını üstlendiği yeni dizi Leke’de, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar  yapımcılığı üstlendi.

Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu Leke’de, senaryoyu başarılı senarist Yıldız Tunç kaleme aldı. Başrollerinde genç ve yetenekli oyuncular Burak Sevinç ve Melis Sezen yer alırken yeni dizi, geçtiğimiz pazar günü yayınlanan ilk tanıtımıyla izleyiciden tam not almayı başardı.

16 Nisan Salı akşamı seyirci karşısında olmaya hazırlanan Leke dizisinde ele alınan çarpıcı hikaye dikkat çekti.

Kanal D'nin yeni dizisi Leke, 16 Nisan Salı akşamı izleyicisi ile buluşacak.
Kanal D’nin yeni dizisi Leke, 16 Nisan Salı akşamı izleyicisi ile buluşacak.

Ekranların yeni ikilisi: Yasemin & Can

Genç oyuncular Melis Sezen ve Burak Sevinç, yayınlanan ilk tanıtımın ardından sosyal medya hesaplarında kısa sürede ekranların yeni ikilisi olarak anılmaya başlanırken, ekrandaki uyumları göz doldurdu.

Burak Sevinç’in kadınlara mesafeli duran Can isminde genç bir iş adamını canlandırdığı Leke’de, Melis Sezen ise hayatını yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat’a adayan Yasemin karakterini canlandırıyor.

İzleyiciyi fırtınalı bir aşk hikayesiyle ekran başına kilitlemeye hazırlanan dizinin geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan ilk tanıtımında, bir organizasyon firmasında çalışan hukuk öğrencisi Yasemin’in kardeşi Murat’ın ameliyat parasını biriktirmeye çalışırken yaşadığı sarsıcı süreç ekrana geldi. Can ve Yasemin’in bir araya gelmesine sebep olan fakat silinmesi çok güç bir leke bırakan olaylar zinciri, ekranların yeni ikilisinin aşk hayatına yön verecek.

Şimdiden izleyiciden tam not almayı başaran Leke dizisi, 16 Nisan Salı günü Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler