Ana SayfaDizilerYemekteyiz ve Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmalarından Yeni Sürprizler Geliyor!

İlgili Postlar

Yemekteyiz ve Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmalarından Yeni Sürprizler Geliyor!

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan ve izlenen iki yemek programı olan Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada ve tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programları. Önümüzdeki günlerde izleyiciye yeni sürprizler yapmaya hazırlanıyor!

Geçtiğimiz günlerde başarılı sunucu Zuhal Topal, 2019’da izleyiciye yeni sürprizleri olacağını müjdelemiş ancak net bir bilgi vermemişti.

Yemekteyiz programında da oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, bir yarışmacı ile konuşması sırasında “Sizi Best Of’a alırız” sözüyle herkesi şaşırtmıştı.

Çok fazla detay vermeyen Onur Büyüktopçu, “Bakalım, Best Of belli olmaz, ilerleyene zamanlarda bakacağız” dedi. Durumu geçiştirip konuyu kapatmış fakat yapacakları sürprizi de ağzından kaçırmıştı.

Zuhal Topal’dan Acun Ilıcalı’ya Sert Çıkış!

Reytingleri Toplamak için Yeni Planlar Var

Görünen o ki birbirleriyle yarışan ekranın en çok izlenen iki yemek programının, reytingleri toplamak için yeni planları var.

Zuhal Topal’ın sürpriz açıklamasından sonra izleyici merakla gelecek olan sürprizi beklerken.  Yemekteyiz’in sunucusu Onur Büyüktopçu’dan gelen bir diğer sürpriz haberi de heyecanlandırdı.

Yemekteyiz’e rakip olarak gelen ve reytinglerinin düşmesine neden olan Zuhal Topal’la Sofrada için bir süre önce başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı,  formatlarının kullanıldığı iddiası ile mahkemeye gideceğini belirtmişti.

Medyada yer alan bu haberlerin ardından gelişmeler merak konusuyken iki yemek yarışmasının birbirinden izleyici kapma yarışına bu kez yeni sürprizlerle devam edeceği anlaşılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler