Ana SayfaDizilerYemekteyiz Programında Bir Bu Eksikti Dedirttiler!

İlgili Postlar

Yemekteyiz Programında Bir Bu Eksikti Dedirttiler!

Yayın hayatına TV8 ekranlarında uzun süredir devam eden Yemekteyiz yarışması gün geçtikçe birbirinden farklı olaylarla ekranlara geliyor. Yemekteyiz yarışmasının 16 Ocak günü yarışmacısı Sefer Onursal’dı. Yemekteyiz yarışmasında dün neler yaşandı? Yemekteyiz yarışması izleyenler neden yok artık dedi? Yemekteyiz yarışması hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemekteyiz yarışmasında dün neler yaşandı?

Hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Yemekteyiz programı sunucusu Onur Büyüktopçu’nun sunduğu yarışmada, Turizm sektöründen gelen ve iş hayatına komilikle başlayan, pek çok restaurantta çalışan ve iyi şeflerin yemeklerini tattığını söyleyen Sefer Bey’i şaşırtan bir durum yaşandı. Yemekteyiz programının ilk gün yarışmacısı olan Yeliz Odabaş, Sefer Onursal’ın her masada ara sıcağın gramajı ile ilgili yorumları üzerine masaya hassas bir tartı getirdi. Yarışmacılardan Onursal, yarışmada sürekli profesyonel hayattan örnekler vererek diğer yarışmacıları eleştirmiş ve kimi zaman tartışmalara neden olmuştu. Yemekteyiz yarışmasını izleyenler yok artık dedi! İzleyenleri ekranları başında bu kadar hayrete düşüren olay neydi? Yemekteyiz programında hangi yarışmacı ne yaptı?

Yemekteyiz yarışması yarışmacılarından Yeliz Hanım, diğer yarışmacıların şaşkın bakışları altında hassas tartıyı masaya koydu ve ara sıcak olarak sunulan Kadınbudu köfteyi terazide tartmak istedi.

Onur Büyüktopçu’da şaşkınlık içindeydi!

TV8 ekranlarında yayınlanana Yemekteyiz programı sunucusu Onur Büyüktopçu’da şaşkınlıkla olayı izlerken şu ifadeleri kullandı; “Bir yemeğimizin gramajını ölçmediğimiz kalmıştı!” diyerek durumu eleştirdi. Ara sıcağın gramajının 80 ile 110 gram arasında olması gerektiğini söyleyen Sefer Bey’in Kadınbudu köftesinin 60 gram olduğu hassas terazide tespit edildi.

Yarışmacılar, Sefer Bey’in sürekli bir öğretmen edasında bir şeyler öğretmeye çalışmasından rahatsız olduklarını ifade ettiler. Yeliz, Sibel ve Meryem Hanım köfteyi hiç beğenmezken, Ayşegül Hanım ve Onur Büyüktopçu, köfteyi çok beğendiklerini ifade ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler