Ana SayfaÜnlülerYeliz Şar Acılı Gününü Takipçileriyle Paylaştı!

İlgili Postlar

Yeliz Şar Acılı Gününü Takipçileriyle Paylaştı!

Oyuncu Yeliz Şar geçtiğimiz gün babasını kaybetti. Güzel oyuncu; yaşadığı acı haberi sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Paylaşımında, babasının fotoğrafını duygusal mesajla paylaşan oyuncunun, profil fotoğrafını da babasının resmiyle değiştirdiği gözlemlendi.

2001 yılında, Alişan ve Hande Kazanova’nın başrollerinde oynadığı ‘Aşkına Eşkıya’ adlı dizi filmde ‘Lara’ rolü ile karşımıza çıkarak ünlenen Yeliz Şar; 2013 yılında, meslektaşı Tolga Güleç ile evlenmişti.

Yeliz Şar Acılı Gününü Takipçileriyle Paylaştı!

Oyuncu Güleç ile olan 5 yıllık evliliğini, geçtiğimiz aralık ayında sonlandıran ünlü oyuncu; boşanma sorulunca, “Bir sıkıntı yok, ayrılsak da beraberiz. Hala birlikte yaşıyoruz ve yeni yılda Londra’ya gidiyoruz. Boşanma öncesi planlanmıştı. Ayrıca annem çok üzülüyor ayrıldığımıza” açıklamasını yapmıştı. Geçtiğimiz gün babasını kaybeden Yeliz Şar’a; acı gününde, eski eşi Tolga Güleç’te eşlik etti. Şar; kaybettiği babasıyla ilgili acısını ve duygularını bir not ve babasına ait fotoğraf ile instagram hesabından paylaştı. İşte o paylaşım…

“Benim dünyam beni bırakıp gitti melek oldu”

Yeliz Şar Acılı Gününü Takipçileriyle Paylaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler