Ana SayfaÜnlülerYasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil'e Sert Sözlerde Bulundu!

İlgili Postlar

Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil’e Sert Sözlerde Bulundu!

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil’e karşı ateş püskürerek, “Babalık yapmadı, genç kızlarla birlikte olması beni yaralıyor.” dedi.

Mehmet Ali Erbil’in küçük kızı Yasmin Erbil, katıldığı programda babasından beklediği ilgiyi göremediği için yaşadığı eksikliklerden bahsetti. ”Babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram kapanmayacak biliyorum. Genç kızlarla birlikte olması beni yaralıyor ve bu durumu aşamıyorum” şeklindeki duygularına konuşmasında yer verdi.

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil’e karşı ateş püskürerek, “Babalık yapmadı, genç kızlarla birlikte olması beni yaralıyor.” Diyerek duygularını sözlere döktü.

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen sunucu ve oyuncu Yasmin Erbil, Oya Çınar’ın YouTube kanalında yayınlanan programa konuk olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Yaşadığı baba eksikliğinden bahseden Yasmin Erbil, babasının genç kızlarla ilişki yaşamasının kendisini çok yaraladığını söylerken sözlerine ekledi;

“Bana babalık yapmadı, yaram kapanmayacak” şeklindeki ifadeleri yürek burktu. Şimdilerde Survivor’da mücadele eden Poyraz ile aşk yaşmakta olan Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil’in 20’li yaşlardaki kadınlarla ilişki yaşamasından ve duyduğu baba eksikliğinden yakınarak “Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanamaz. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralamakta. Bu konuyu aşabildiğimi söyleyemem. Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum sevgilileri olunca beni rahatsız ediyor. Yani insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum. 25 yaşında bir kız sevgilisi olduğunu duyunca rahatsız olduğum elbette oluyor” şeklinde duygularını yaralayan babsına sitemde bulundu.

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil’e karşı ateş püskürerek, “Babalık yapmadı, genç kızlarla birlikte olması beni yaralıyor.” Diyerek duygularını sözlere döktü.

Yasmin Erbil’in Sevgilisi Onu Survivor’da Aldatıyor Mu?

Survivor programının geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde parkur sırasında Aleyna’ya karşı olan garip bakışlarıyla gündem olan Yiğit Poyraz’ın sevgilisi Yasmin Erbil, sosyal medyada infial yaratan bu görüntüler hakkında açıklama gerçekleştirdi.

Bildiğiniz üzere 2021 yılında aynı takımda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu ve Yiğit Poyraz arasında bir şeyler olduğu gündeme gelmişti. Fakat bu şekilde iddiası bulunan gündemler hiçbir zaman ne doğrulandı ne de yalanlandı.

Olayların sonrasında ise Yiğit Poyraz, Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’le aşk yaşadığını ilan ederken Aleyna Kalaycıoğlu’nun adı da Acun Ilıcalı’nın sağ kolu olan Gökhan Özdemir’le anılmaya başlandı.

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil’e karşı ateş püskürerek, “Babalık yapmadı, genç kızlarla birlikte olması beni yaralıyor.” Diyerek duygularını sözlere döktü.

Survivor programında bakışları ile gündeme gelen Poyraz’ın Avukatı, kamuoyuna ilişkin duyuru da bulundu. Duyuru şu şekilde ki sözlerle ifade edildi;

“Müvekkilimin ve ailesinin itibarı, saygınlığını ve kariyerini zedelemeye çalışan ve amacını aşan bu paylaşımlar nedeniyle tarafımızdan sorumlular hakkında gerekli hukuki yollara başvurulmuştur. Süreç yargıya intikal etmiş bulunmaktadır. Nitekim önümüzdeki süreçte de bu gibi hakaretler içeren paylaşımlara ilişkin olarak hukuki yollara başvurulacağını beyan etmek istiyorum.” Dedi.

Yasmin Erbil ise bu yazıyı sosyal medya hesabında paylaşarak, Yiğit Poyraz ile ilgili ilişkisinde herhangi bir sorun yaşamadığını gözler önüne serdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler