Ana SayfaDedikoduYaşı Küçük Oyunculukta Hedefleri Büyük

İlgili Postlar

Yaşı Küçük Oyunculukta Hedefleri Büyük

Son dönemlerde, medya sektöründe yeni yüzler oldukça yükselişte. Yeni yeteneklere olanak tanımaya başlayan yapımlar, bu sayede dizi sektöründeki canlılığında yeniden geri geleceğine inanıyorlar. Bu ara adından en çok söz ettiren isimlerden bir tanesi ise İrem Yaren Ercan

Kendine Olan Güveni Başarısının Anahtarı

İrem Yaren Ercan, İzmir’de oyunculuk eğitimi görmüş. Henüz 17 yaşında olan genç oyuncu adayı, eğitimine ve yeteneğine oldukça güveniyor. 12 yaşında oyuncu olmayı aklına koyan genç yetenek, bu alanda kendini geliştirmek için elinden geleni yapmış ve hala da yapacağının, kendini sürekli geliştirmeye devam edeceğinin altını çiziyor. Yeteneğine güvenen İrem Yaren Ercan’ın Miranda Kerr’e olan benzerliği de oldukça dikkat çekici.

Yerli Miranda Kerr!

Oyuncu olmak için kariyerine önce eğitimlerle başlayan İrem Yaren Ercan, yerli Miranda Kerr ilan edildi. Genç oyuncu adayının, dünyaca ünlü model ile olan benzerliği görenleri şaşkına çeviriyor. Yüz hatlarının yanı sıra göz yapılarındaki benzerlik sayesinde Miranda Kerr’in gençlik yıllarını anımsatan oyuncu adayı şuan da projeleri değerlendirme aşamasında.

İrem Yaren Ercan Kimdir?

Yaşı Küçük Oyunculukta Hedefleri Büyük

Mesleğinde başarılı olmak isteyen İrem Yaren Ercan, yaşı genç olmasına rağmen şuan altından kalkamayacağı hiçbir rol olmadığını belirtiyor. Oyunculuğa adım atmaya karar verdiği anda mesleği ile ilgili her şeyi araştırmaya başladığını söyleyen genç ve güzel oyuncu adayı, Yeşilçam dönemini bile araştırdığını ve günümüzde oyunculuk mesleğinin daha saygın ve korkulmayacak bir dal olduğununda altını çizdi. Kendisine yöneltilen sorulara “Benim için en önemlisi ailemin desteğiydi ve kararımı verdiğim günden beri hep desteklediler, attığım her önemli adım ailem sayesinde olacak, işimizin en önemli bir adımıda menajer, Tunay Gözden beyle tanışınca bu hiç sorun olmadı. Geriye kalan başarıya yürümek.” yanıtını veren İrem Yaren Ercan’ı hangi projeyle ekran karşısına geçeceği hakkında ise henüz bir ip ucu verilmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler