Ana SayfaDedikoduYasemin Özilhan'ın Spor Tarzı Dikkat Çekti

İlgili Postlar

Yasemin Özilhan’ın Spor Tarzı Dikkat Çekti

Yayınlandığı döneme damga vuran ‘Doktorlar’ dizisinde ‘Ela’ karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan’ın spor tarzı dikkat çekti.

Yasemin Özilhan’ın Bakım Kreminin Fiyatı Dudak Uçuklattı

1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif şekilde kullanan Yasemin Özilhan, kıyafetlerini ve bakım ürünlerini de sık sık paylaşıyor. Ünlü isim önceki gün de Instagram hesabından cilt bakımı için kullandığı kremleri önerdi. Özilhan’ın önerdiği bakım ürünün fiyatının 45 bin TL olması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan da Karavan Modasına Uydu

Yasemin Özilhan’dan Cevap Geldi

Oyunculuğu bırakarak sosyal medya fenomenliği yapmaya başlayan Yasemin Özilhan, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Özilhan son olarak dünyaca ünlü bir markanın bakım kremlerini önerdi. Ünlü ismin önerdiği kremin 45 bin TL olduğunu ileri süren sosyal medya kullanıcıları, Twitter’dan tepki gösterdi.

Hakkındaki iddianın ardından 2. Sayfa programının sunucularına mesaj atan Yasemin Özilhan, “Ben de sayenizde 45 bin TL’ye krem olduğunu öğrendim. Aynı marka olabilir ama çeşitleri farklı. 45 bin TL’lik kremi ne tavsiye ederim ne de kullanırım. Bugüne kadar hakkımda çıkan yalan haberlerin hiçbirini düzeltme ihtiyacı hissetmedim. Ancak ekonomik olarak bulunduğumuz bu süreçte hakkımda bu şekilde yanlış haber yapılıp insanlara hedef gösterilmem beni son derece rahatsız etti” ifadelerini kullandı.

Yasemin Özilhan Kimdir?

Yasemin Özilhan’ın Spor Tarzı Dikkat Çekti

İş insanı İzzet Özilhan ile evlenmesinin ardından ekranlardan uzaklaşan oyuncu Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyetik güzel, geçtiğimiz aylarda Kaz Dağları’nda doğa ile baş başa bir tatil yapmıştı. Ayvacık Ahmetçe Köyü’nde bir butik otelde sakinliğin tadını çıkaran ünlü isim, patika yollarda uzun yürüyüşlere çıkmıştı.

Şimdilerde bayram tatilinin tadını çıkaran Yasemin Özilhan, son olarak spor tarzını konuşturdu. Kırmızı-beyaz bir kombin yapan iki çocuk annesi güzelin pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Zaman zaman spor tutkusundan bahseden 37 yaşındaki eski oyuncunun kaslı bacakları da dikkatlerden kaçmadı.

Setleri Özledi

Öte yandan ‘Doktorlar’ dizisindeki ‘Ela’ karakteri ile tanınan ve anne olduktan sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, setleri özleyip özlemediği sorusuna şu yanıtı vermişti:

”Çok değişmiş, artık karavanlar var o zaman yoktu. Çift ekip çalışıyorlar. Sürekli sette telefonum çalıyordu kızlar anne ne zaman geliyorsun o yüzden çocukla çalışmak zor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler