Ana SayfaDedikoduYasemin Özilhan'dan Cevap Geldi

İlgili Postlar

Yasemin Özilhan’dan Cevap Geldi

Sosyal medya hesabından 45 bin TL değerindeki bir kremi önerdiği iddiasıyla gündeme gelen Yasemin Özilhan, sessizliğini bozdu. Yasemin Özilhan’dan cevap geldi. İşte o yanıt;

Yasemin Özilhan’ın Bakım Kreminin Fiyatı Dudak Uçuklattı

1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif şekilde kullanan Yasemin Özilhan, kıyafetlerini ve bakım ürünlerini de sık sık paylaşıyor. Ünlü isim önceki gün de Instagram hesabından cilt bakımı için kullandığı kremleri önerdi. Özilhan’ın önerdiği bakım ürünün fiyatının 45 bin TL olması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan da Karavan Modasına Uydu

Kilosu 760 Olan Ceviz Önermişti

Sağlık beslenmeye özen gösteren Yasemin Özilhan, geçtiğimiz ay da mutfağa girerek pikan ceviziyle atıştırmalık tarifi vermişti. Kilosu 760 TL olan cevizle atıştırmalık yapan Özilhan’ın görenler ise “Bu hayatı Yasemin Özilhan yaşıyor” yorumunu yapmıştı.

Yasemin Özilhan Kimdir?

Yasemin Özilhan’dan Cevap Geldi

Oyunculuğu bırakarak sosyal medya fenomenliği yapmaya başlayan Yasemin Özilhan, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Özilhan son olarak dünyaca ünlü bir markanın bakım kremlerini önerdi. Ünlü ismin önerdiği kremin 45 bin TL olduğunu ileri süren sosyal medya kullanıcıları, Twitter’dan tepki gösterdi.

Hakkındaki iddianın ardından 2. Sayfa programının sunucularına mesaj atan Yasemin Özilhan, “Ben de sayenizde 45 bin TL’ye krem olduğunu öğrendim. Aynı marka olabilir ama çeşitleri farklı. 45 bin TL’lik kremi ne tavsiye ederim ne de kullanırım. Bugüne kadar hakkımda çıkan yalan haberlerin hiçbirini düzeltme ihtiyacı hissetmedim. Ancak ekonomik olarak bulunduğumuz bu süreçte hakkımda bu şekilde yanlış haber yapılıp insanlara hedef gösterilmem beni son derece rahatsız etti” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler