Ana SayfaDedikoduYasemin Erbil: "Beni çok üzdüler!"

İlgili Postlar

Yasemin Erbil: “Beni çok üzdüler!”

Yasmin Erbil her geçtiğimiz gün farklı bir konuyla magazin gündeminde oldukça konuşuluyor. Yasmin Erbil, önceki gece Etiler’de annesi Nergis Kumbasar ile yemek yedi. Yemek sonrası gazetecilere açıklama yapan Erbil’in açıklamalarına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

“Ayrıca size de çok kırıldım.”

Yasmin Erbil, önceki gece Etiler’de annesi Nergis Kumbasar ile gece yarısı çorba içerken ve kokoreç yiyerken görüntülendi. Yasemin Erbil ve annesi Nergis Kumbasar, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu görünce koşar adım yeniden içeri girdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı imla hatası yüzünden küfür yazılı bir paylaşım yapan Erbil, bunu soran muhabirlere ilginç bir yanıt verdi. Yasemin Erbil, “Hiç sormayın, o konuda çok yaralıyım. Beni çok üzdüler. Ayrıca size de çok kırıldım.” şeklinde konuşarak medyaya sitem etti.

Üstsüz fotoğraf paylaşımına…

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla görüntülü konuşma yaparken çekip sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf çok konuşulup gündeme gelen Erbil’in o görüntülerde üstsüz olduğu iddia edilmişti. O fotoğrafı paylaşmasının ardından Yasemin Erbil:”Hepimizin bildiği gibi asıl olan şudur ki; her ne olursa olsun konu, baktığınızda gördüğünüz ve tanımladığınız olay sizin gönül gözünüzün görmek istediği gibidir. Tıpkı bardağa birinin boş birinin dolu tarafından bakması gibi. Bu konuyu daha fazla konuşup gündemi meşgul etmek istemiyorum. Sadece beni ve ailemi üzen kişiler hakkında artık yasal adımları atmak zorunda bırakılıyorum, hiç tercih etmememe rağmen…” açıklamalarında bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler