Ana SayfaÜnlülerYasemin Allen silah eğitimi ile hazırlıklarını sürdürüyor

İlgili Postlar

Yasemin Allen silah eğitimi ile hazırlıklarını sürdürüyor

Daha önce yeni dizi projesine başlayacağı duyurulan Yasemin Allen dizi için silah eğitimine başladı.

ABD ve İngiltere’nin ortak yapımı olarak dünya genelinde ilgi gören Strike Back adlı dizi projesi için teklif alan ve sonrasında dizi kadrosuna dahil olan Yasemin Allen, hazırlıklarını sürdürüyor.

Yasemin Allen kimdir?

Silah eğitimi alıyor

Yeni dizisi için eğitimler almaya devam eden oyuncu silah eğitimine başladı. Konuyla ilgili fotoğrafları ve eğitim detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Yasemin Allen, üstelik konuyla ilgili bazı önemli notları da paylaştı. “Bazı temel çalışmalar. Önce güvenlik! Bütün çekim ve eğitimlerimiz profesyonel gözlem altında ve tamamen güvenli alanlarda yapılıyor. Silah oyuncak değildir. Gözüme ter kaçtı.” diyerek deneyimini açıklayan Yasemin Allen, aynı zamanda dil eğitimlerine de devam ediyor.

Dizide Rus ajanı canlandıracağı için Rusça derslerine başlayan oyuncu, dizideki rolü için tüm gereklikleri yerine getiriyor.

Yıldızı parlıyor!

Son dönemlerde farklı projelerde yer alarak adından sık sık söz ettiren Yasemin Allen, yıldırının en parlak dönemlerinden birisini yaşıyor. Uluslar arası bir projeden de teklif alan yıldız ismin, bu dizide göstereceği performans da büyük bir önem taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler