Ana SayfaDizilerYasak Elma'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı yeni bölümde neler yaşanıyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma’nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı yeni bölümde neler yaşanıyor?

FOX ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma’nın 17. Bölümünde neler yaşandı? Yeni bölümde Yasak Elma’da yaşanacaklar ve fragmanına dair detaylı bilgilere, FOX ekranlarının sevilen dizisinin oyuncu kadrosuna dair her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zeynep’in son hamlesi izleyenleri şaşırtıyor!

Yıldız, Kemal ile karşılaşıyor.  Yıldız panikleyince ‘yoksa kocanın geçmişten’ haberi yok mu diye Yıldız’ı sıkıştırıyor.  Alihan’ın sevgilisi olduğunu sanan Zeynep, Cem’e sıcak davranmaya başladığı 17. bölümde Zeynep yeni bölümle farklı bir hamle yaparak izleyenleri şaşırtacak. Yayınlanan son bölümde; Yıldız, eski kocası Kemal’i işten kovdurmaya çalışıyor ama başarılı olamıyor. Ender bir yandan Kemal’i diğer yandan Zehra’yı kullanmaya devam ediyor. Ayrıca Alihan, Cem ile Zeynep’in ilişkisinden haberdar oluyor.

Yasak Elma’nın 17. Bölümünde neler yaşandı

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Ender, Kemal’i arıyor. Kemal olanları bir bir anlatıyor, Ender keyiften dört köşe oluyor ve seni kovdurmasın dikkat et diyor. Telefonu kapatan Ender, bakalım Halit karısının eski maceralarını duyunca ne yapacak diyor. Yıldız, Zeynep’in yanına koşuyor.  Zeynep gerçekleri söylemesini öneriyor ama Yıldız bunun kolay olmadığını anlatıyor. Yıldız, Kemal’in onu öptüğünü de söyler. Zeynep ısrarla Halit’i kaybetmek istemiyorsan her şeyi olduğu gibi Halit’e söylemesini ister.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yasak Elma’da neler yaşanacak!

Yıldız, Halit’e gidiyor. Akşam dışarıda yemek yemek istediğini söylüyor. Ayrıca Kemal’i gözünün tutmadığını söylüyor. Evin içinde dolaşırken gördüğünü, tanımadığımız etmediğimiz adam, nereden buldun bu adamı diyor.  Yıldız, Kemal’i Ender’in getirdiğini de duyunca telaşla kızarak Kemal’i istemediğini söyler. Halit , Yıldız öyle istiyorsa göndereceğini söyler.  Halit, Erin’e de Kemal’i kovacağını söylüyor. Erin sorun çıkarınca Halit orta yolu bulmak için Kemal’e bir şans daha veriyor. Hatasını görene kadar Kemal’in devam edeceğini söylüyor.  Yıldız ile Halit’in arası açılıyor.

Kemal’in sakladığı gerçek dengeleri değiştirecek!

Kemal, yakın arkadaşına Yıldız’dan bahsediyor. Yıldız’ın zengin biri ile evlendiğini ve hayaline kavuştuğunu söylüyor. Arkadaşı ise Kemal’e ‘seninle ilgili gerçeği biliyorlar mı’ diyor. Kemal gerçeği kimsenin bilmediğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler