Ana SayfaDizilerYasak Elma'da Ender ve Alihan Evleniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma’da Ender ve Alihan Evleniyor!

Yasak Elma dizisinin 25. yeni bölüm 2. fragmanı FOX TV’de yayınlandı. Yasak Elma 2. fragmanda; Zehra sarhoş olup ortalığı birbirine katıyor. Kemal’in onu sevdiğini söylüyor. Ender ile Kemal yeni bir anlaşma yapıyor. Yıldız, Kemal’in yanına gidiyor ve ‘ne istiyorsan yapacağım’ diyor. Ender, Zehra’yı kutluyor.

Bir önceki bölümün final sahnesinde herkesin merakla beklediği soru, dizinin yeni bölüm fotoğraflarında ortaya çıktı.

Alihan’ın ortak çıkarları söz konusu olan Ender ile evlenip evlenmeyeceği merak konusuydu.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yasak Elma dizisinin 25. bölümü şok üstüne şok yaşatacak!

Ender, Halit’i bitirmek için Alihan ile işbirliği yapıp, yüzde 5 hissesini ona vererek şirkette söz sahibi olmasını sağlayacak ve karşılığında Alihan onunla evlenecekti.

Ender’in planı anlaşılan Alihan’ın aklına yatıyor! Yeni bölüm fotoğraflarında Ender’in gelinlik benzeri bir kıyafetle Alihan’ın yanında durduğu ve Zeynep’in şaşkınlıkla ikiliye baktığı fotoğraf dikkat çekti.

Aslında Alihan’a bir sürpriz yapmaya hazırlanan Zeynep, en büyük sürprizle kendisi karşılaşacak anlaşılan!

Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Onur Tuna ve Eda Ece’nin baş rolünde oynadığı dizinin yeni bölümdeki gelişmeler izleyiciyi yine entrikaların ortasına çekecek.

3 Aralık Pazartesi akşamı 25. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde, herkes için işler yine fena karışacak!

Yıldız’ın sahte mücevher sorunu, Alihan’ın Ender’in yaptığı evlilik teklifine yanıtı, Zehra’nın Kemal’e aşkı, Yıldız’ın başı sıkışınca Kemal’e koşması, Zeynep’in Alihan’ın dengesizlikleri derken Yasak Elma yine hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir bölümle ekrana gelecek.

Özellikle herkesin en çok merak ettiği soru, Alihan’ın Ender’in evlilik teklifini kabul edip etmediği ve kabul ettiyse Zeynep’in buna tepkisi… Yeni bölümden gelen fotoğraflara bakılırsa Ender’in gelinliğe benzer kıyafeti, evlendiklerini gösteriyor.

Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Onur Tuna ve Eda Ece’nin baş rolünde oynadığı dizinin yeni bölümdeki gelişmeler izleyiciyi yine entrikaların ortasına çekecek.

İşte 25. bölüm tanıtımı:

Ender Alihan’a yaptığı evlenme teklifini beklerken, Zeynep ve Alihan’ın ilişkisi Alihan’ın dengesizlikleri nedeniyle zora girer. Zeynep ise Alihan’dan ümidini kesmemiştir ve ona bir sürpriz hazırlamaya karar verir.Yıldız, mücevherlerin sahte çıkmasıyla birlikte yine büyük bir sorunun içine düşmüştür ve bu sefer onu kurtaracak kişi Kemal’den başkası değildir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler