Ana SayfaDünyaYaptırdığı estetikler nedeniyle artık oturamıyor!

İlgili Postlar

Yaptırdığı estetikler nedeniyle artık oturamıyor!

İngiltere’de yaşayan Star Delguidice, yaptırdığı yüzlerce estetik yüzünden şimdi sıkıntılı zamanlar yaşıyor. Genç kadın, yaptırdığı estetikler nedeni ile artık oturamıyor. Detaylar haberimizde…

Estetik bağımlısı kadın ameliyatlara bir servet harcadı

İngiltere’de yaşayan Star Delguidice isimli genç kadın, tam bir estetik bağımlısı. Bugüne kadar tam 200 estetik ameliyat olan 28 yaşındaki kadın, bu ameliyatlar için tam 300 bin sterlin yani 1.5 milyon lira harcadı.

Kalçaları çok büyük oldu diye terapi görüyor

İngiltere’de yayınlanan This Morning isimli televizyon programına konuk olarak katılan Star Delguidice, geçirdiği tüm estetik ameliyatları kendi isteği ile yaptırdığını, ancak kalçasına yaptırdığı implantların tahmininden daha büyük olduğunu ifade etti. Bu nedenle yaşadığı travmadan dolayı terapi gördüğünü söyledi.

Tam 200 defa estetik ameliyat oldu

17 yaşından bu yana 200 defa estetik ameliyat olduğunu ifade eden 28 yaşındaki Star Delguidice, tam 200 kez ameliyat masasına yattı.

Kalçalarının üstüne oturamıyor

Ancak, kalçasına yaptırdığı estetikten dolayı hassasiyet yaşadığını ve deformasyon yaşamaktan korktuğu için oturmaktan kaçındığını dile getirdi. Star Delguidice, tutkunu olduğu estetik ameliyatlardan dolayı zor günler yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler