Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYaptığı makyaj ile tanıyamayacaksınız!

İlgili Postlar

Yaptığı makyaj ile tanıyamayacaksınız!

Müslüm Gürses’in hayatının canlandırıldığı Müslüm filminde Timuçin Esen, yapılan özel makyajlarla Müslüm Gürses’e benzetildi,kimse tanıyamadı!

Müslüm Gürses kimdir?

Show TV ekranlarında izleyicilerini ekrana bağlayan Gülperi dizisinde, Kadir isimli avukat karakterine Timuçin Esen hayat vermekte…

Dizinin hayranlarıyla çok beğendiği Esen, 26 Ekim’de çıkacak olan Müslüm filminde yine hayran bıraktırmaya geliyor.

Müslüm Gürses’in hayatının canlandırıldığı Müslüm filminde Timuçin Esen, özel makyajlarla Müslüm Gürses’e benzetildi,

Rol arkadaşı ise Zerrin Tekindor…

İkisi de farklı mutluluklar yaşamı, farklı acılar çekmiş, kariyerlerinin diplerini de zirvesini de görmüş lakin birbirlerini bulduktan sonra hiç ayrılmayıp yıllar boyunca aynı yastığa baş koymuş iki sanatçı Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’un aşkı bu kez beyazperde de “MÜSLÜM” filmiyle izleyicileriyle buluşuyor. Bu etkileyici aşkı, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un yorumlarıyla izlemeye sayılı günler kaldı.

“Diğer Yarım”

Yıllarce ekranlarımızda, gazetelerde usta sanatçı Müslüm Gürses’in “diğer yarım” dediği Muhterem Nur’a sonsuz sevgisine şahit olduk. Bazen bir soruya cevap olan, bazen söylediği bir şarkıyı ithaf ederek dile getirdi sevdasını. Bu büyük aşkın arka planını, bilinmeyen yönlerini ise Müslüm Gürses’in çocukluğundan itibaren hayatının neredeyse tamamını anlatan Müslüm filmini izlemeye izleyiciler sabırsızlanıyor.

Malatya turnesi sırasında karşılaştıkları andan itibaren ayrılmayan, Gürses’in hayatının akışını değiştiren, hepimizin imrendiği bu çok özel sarsılmaz sevginin hikayesini Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi’nin senaryosunda bazen gülümseyerek bazen gözlerimiz dolarak izleyeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler