Ana SayfaDedikoduYalı Çapkını Dizisinin Başrolü Hayalini Açıkladı!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını Dizisinin Başrolü Hayalini Açıkladı!

Yalı Çapkını dizisinin yakışıklı ve son zamanlarda çok sevilen oyuncusu Mert Ramazan Demir, en büyük hayalini açıkladı. Biliyorsunuz ki son zamanlarda sürekli magazin gündeminde olan ve Yalı Çapkını dizisi ile kendinden sıklıkla söz ettiren Mert Ramazan Demir sürekli gündemde kalmayı başarıyor. Yalı Çapkını dizisi her cuma 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

 

mert ramazan demir
mert ramazan demir

Hayalinden bahseden genç oyuncu yine gönülleri kazanmayı başardı ve şu cümlelerle açıkladı. “Lütfen herkes kendiyle ilgilensin. Kendinden başka hiçbir şeyi yargılamasın. Ben her geçen gün yaşayabileceğim en tuhaf ve gizemli şeyi deneyimlemek istiyorum. Mesela Peru’da insanların ana rahmini deneyimlediği çadırda şamanlarla birlikte vakit geçirmek istiyorum.” dedi.

mert ramazan demir
mert ramazan demir

Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ile son dönemlerde en çok sevilen dizilerin başında yer alıyor.  Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir.  Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim alan oyuncu son dönemlerde yakışıklılığı ve oyunculuğu ile dikkat çekmektedir.

 

mert ramazan demir
mert ramazan demir

 

 

Mert Ramazan Demir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler