Ana SayfaDizilerYalan Dünya'nın Tülay'ından Pavyon Yorumu

İlgili Postlar

Yalan Dünya’nın Tülay’ından Pavyon Yorumu

İnci Taneleri’ne tepkiler devam ediyor. Yalan Dünya dizisinde pavyonda şarkı söyleyen Tülay Ünlü karakteri ile karşımıza çıkan İrem Sak, dizideki pavyon sahneleri hakkında konuştu. 

İnci Taneleri dizi ile başlayan ‘pavyon’ tartışması sosyal medya gündeminde kalmaya devam ediyor. Dilber dansıyla başlayan ve Dilber elbisesinin yok sattığı, pavyon dansı kurslarının açılması ile bir akım haline gelen olayda birçok ünlü isim yorumda bulundu.

 

İrem Sak
İrem Sak

Yayınlanmaya başlamadan birçok tartışma yaratan olaylı dizi İnci Taneleri ile gündem olan pavyon tartışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi geçtiğimiz perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. 

İrem Sak'tan Pavyon Yorumu
İrem Sak’tan Pavyon Yorumu

İyi Bir Aile Değiliz filminin galasında konuşan Yalan Dünya dizisinin Tülay’ı ünlü oyuncu İrem Sak’ta İnci Taneleri için yorum yaptı:

“Pavyon hep vardı bizim yalan dünyada… Sanırım birazcık ülke değişti, yorumlar değişti yoksa pavyon hep aynıydı. O dönemde aynıydı, ben 10 yaşındayken de aynıydı, bence biraz tepkiler değişti yoksa pavyon hep pavyondu. Biz komedi olarak değindik ama dediğim gibi insanların yaklaşımları değişti. Ben şu zamanda bizim de tepki göreceğimizi düşünüyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler