Ana SayfaKimdirYağmur Çokgenç kimdir?

İlgili Postlar

Yağmur Çokgenç kimdir?

Yağmur Çokgenç kimdir? Kameralar karşısına ilk kez Çocuklar Duymasın dizisi ile geçen ve dizilerde yeni yeni rol almaya başlayan genç oyuncu Yağmur Çokgenç kaç yaşında? Yağmur Çokgenç aslen nereli? Yağmur Çokgenç hangi burç? Yağmur Çokgenç biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Aslım karakterine hayat veren Yağmur Çokgenç hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde yer veriyoruz.

Sevdim Seni Bir Kere Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Yağmur Çokgenç kaç yaşında? Yağmur Çokgenç aslen nereli? Yağmu Çokgenç hangi burç?

Yağmur Çokgenç, 1 Ocak 1999 doğumludur.  Aslen Ankaralı olan genç oyuncu şu an 20 yaşında ve oğlak burcudur.

Yağmur Çokgenç kimdir?

Yağmur Çokgenç, 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ankara Gazi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde eğitim görmeye başlayan Yağmur Çokgenç, aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de oyunculuk eğitimi almıştır. Kameralar karşısına ilk kez 2018 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrollerinde olduğu Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Cansu karakteri ile çıkmıştır.

Şimdilerde, Berk Bakioğlu, Şifanur Gül, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Nevzat Can, Didem Aygün, Pervin Balcı, Sevgi Temel, Nur Yazar, Önder Atakanlı Rızacan Durmuş Serkan Polat  gibi oyuncuların yer aldığı ve Star TV’de yayınlanmakta olan Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Aslım karakterine hayat vermektedir. Yağmur Çokgenç, 1.74 metre boyunda, 57 kilo ve Oğlak burcudur.

Yağmur Çokgenç dizileri

  • 2019 – Sevdim Seni Bir Kere (Aslım) (TV Dizisi)
  • 2018 – Çocuklar Duymasın (Cansu) (TV Dizisi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler