Ana SayfaDizilerVuslat 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Vuslat 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Özel kanalların reklam gelirleri az olduğundan dolayı dizilere kısa bir ara verildiği dönemde yayınlanmaya başlayarak izleyici kitlesinin dikkatini çeken dizi Vuslat yeni bölümü ile ekranlara geldi…TRT1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan Vuslat dizisinin 2. bölümü 14 Ocak Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu.  Kadir Doğulu’nun oyunculuğunun dikkat çektiği dizinin ikinci bölümünün de büyük ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Başrollerinde; Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar’ın yer aldığı ‘Vuslat’ dizisinde; Kadir Doğulu ‘Aziz’, Devrim Özkan ‘Feride’, Mehmet Özgür ‘Salih Baba’, Ümit Kantarcılar ise ‘Kerem’ karakterlerini canlandırmakta.

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Vuslat dizisinin 2. bölümünün hemen ardından önümüzdeki Pazartesi yani 21 Ocak’ta ekrana gelecek olan 3. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan Vuslat dizisi 3. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Vuslat 3. bölüm fragmanı;

Vuslat dizisinin ikinci bölümün hemen ardından izleyicileri bekletmeden üçüncü bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Ocak’ta yayınlanacak bölüme dair detaylar ise fragmanda verilmiş…

Vuslat son bölümde neler yaşandı?

Dükkânını yanarken gören Faik hastaneye kaldırılır. Yalçın, yangının kundaklama olduğunu öğrenir. Fırat’ın karanlık kimliği ortaya çıkmaya başlar. Hasibe’yle ilgili gizemli bir gerçek ortaya çıkar. Nehir, Aziz ve Perihan arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Faik’in herkesten sakladığı borcu aileyi karıştırır. Kerem, Aziz’e açtığı gizli savaşı sürdürürken, Aziz, Salih’le ilk defa karşılaşır. Perihan evde otoritesini sağlamakta zorlanırken, holdingde işler karışır. Aziz’in büyük doğum günü partisinde herkesi büyük bir sürpriz bekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler