Ana SayfaKültür ve SanatVolkswagen Arena’da Nisan Ayı Çok Hareketli Geçecek!

İlgili Postlar

Volkswagen Arena’da Nisan Ayı Çok Hareketli Geçecek!

Türkiye’nin en önemli basketbol takımlarından olan Darüşşafaka Doğuş maçlarını Volkswagen Arena’da oynuyor. Basketbol maçlarının yanı sıra Türkiye genelinde pek çok farklı etkinliğe yer veren Volkswagen Arena son dönemlerin en önemli sanat merkezlerinden birisi olmayı başardı.

Yapılan son açıklamalarda Nisan ayı etkinlikleri hakkında bilgiler verilirken özellikle Nisan ayı boyunca Darüşşafaka Doğuş Yeşilgiresun Belediyespor karşılaşması, Monster Energy Presents: Rock Off Yerli ile MFÖ & Şebnem Ferah konserleri ve Pink Martini performansının salonda gerçekleşeceği belirtildi.

Şebnem Ferah Volkswagen Arena’da!

Özellikle Şebnem Ferah, Pink Martini gibi isimlerin performans sergileyeceği bir yer olarak açıklanan Volkswagen Arena, şimdiden oldukça dikkat çekmiş durumda. Nisan ayında yapılacak etkinliklerde ilk olarak 1 Nisan Cumartesi günü Monster Enery Presents: Rock Off Yerli sahne alacak. Şebnem Ferah ve MFÖ’nün sahneye çıkacağı gecede izleyenler oldukça unutulmaz bir an yaşayacak.

10 Nisan Pazartesi akşamında ise Süper Toto basketbol Süper Ligi karşılaşması dahilde Darüşşafaka Doğuş basketbol takımı kendi evinde Yeşilgiresun Belediyespor ile karşılaşacak. Basketbol Ligi’nin yanı sıra Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden ve başarılı sonuçlar alan Darüşşafaka Doğuş, kendi evinde seyircisi önünde galibiyeti kovalayacak.

15 Nisan Cumartesi akşamında ise Pink Martini sahne alacak. Özellikle Avrupa turnesine çıkan Pink Martini çok sevilen şarkılarıyla geceye damga vuracak. Bugüne kadar pek çok önemli performansın sergilendiği Volkswagen Arena, Nisan ayı boyunca da sanatseverlere farklı anlar yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler