Ana SayfaKimdirVolkan Öğe Kimdir?

İlgili Postlar

Volkan Öğe Kimdir?

Exxen’de yayım hayatına başlayan “Kesin Yaşanmıştır” programının sunucusu Volkan Öğe kimdir? Volkan Öğe kaç yaşında? Volkan Öğe aslen nereli? Volkan Öğe dizileri neler? Volkan Öğe filmleri neler? Volkan Öğe hangi burç? Volkan Öğe hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Volkan Öğe Kaç Yaşında? Volkan Öğe Aslen Nereli? Volkan Öğe Hangi Burç?

Volkan Öğe, 1 Ocak 1982 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Volkan Öğe, Oğlak burcudur.

Volkan Öğe Kimdir?

Volkan Öğe ünlü oyuncu ve Youtuber olarak bilinmektedir. Youtube ülkemize ilk giriş yaptığı dönemlerde farklı yapımlara ve videolara tanık olurken bu dönemde Volkan Öğe de farklı işlere imza atmıştır. Batesmotelpro isimli bir kanal kuran ve çeşitli şarkılar yapan Volkan Öğe tarzını ve farkını ortaya koymayı başarmıştır.

Arkadaşları Ömür Cedimağar ve Tansu Tunçel ile birlikte birçok farklı şarkıya imza atmıştır. Mizah amaçlı kurulmuş olan bu Youtube kanalı içerisinde Fransızca’dan dilimize çevirdikleri şarkılar ile tanınmıştır. Şarkıları veya videoları kendi tarzlarına göre değiştiren grup stil olarak ülkede ilklere imza atmıştır. Lassa ve Domino’s Pizza için çektikleri viral videolar ile birlikte birçok kişinin hafızasına şarkıları kaznaıayı başarmışlardır. Volkan Öğe 2012 yılında vizyona giren Patlak Sokaklar: Gerzomat isimli filmde de başrol olarak görev yapmıştır. Volkan Öğe şimdi Exxen’de yayımlanmaya başlayan “Kesin Yaşanmıştır” programını sunmaktadır.

Volkan Öğe Programları

  • 2021 – Kesin Yaşanmıştır

Volkan Öğe Filmleri

  • 2012 – Patlak Sokaklar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler