Ana SayfaKimdirVolkan Demirel Kimdir?

İlgili Postlar

Volkan Demirel Kimdir?

Uzun yıllardır Fenerbahçe’de görev yapan, gerek kaleciliği ile gerekese yaptıkları ve söyledikleri ile gözlerin daima üzerinde olduğu Volkan Demirel Kimdir? Volkan Demirel Nerelidir? Volkan Demirel Kaç Yaşındadır? Volkan Demirel Hangi Burç? Volkan Demirel Kimle Evli? Volkan Demirel’in Çocuğu Var mı? Volkan Demirel Biyografisi ve merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Volkan Demirel Nerelidir? Volkan Demirel Kaç Yaşındadır? Volkan Demirel Hangi Burç? Volkan Demirel Kimle Evli? Volkan Demirel’in Çocuğu Var mı?

27 Ekim 1981 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde doğmuştur. 36 yaşında olan Volkan Demirel Akrep burcudur. 2010 yılında Zeynep Sever ile evlenmiştir. Bu evlilikten Yade ve Yeda adında iki kız çocukları vardır.

Volkan Demirel Kimdir?

Kaleciliğe eğitim gördüğü ortaokul takımında başladı. Okul takımında genelde orta saha mevkiinde görev alan Volkan, takımın kalecisinin takımdan ayrılmasının ardından kaleye geçti ve kaleci olarak devam etti. Volkan bunun ardından okul takımındaki arkadaşlarıyla birlikte Kartalspor’a transfer edildi.

Kartalspor’da ilk resmi maçına 24 Eylül 2000 tarihinde Sarıyerspor karşısında çıkan Volkan Demirel, bu maçta kalesinde 2 gol görmüştür ve maç 2-2 sonuçlanmıştır. Kartalspor’da Servet ve Egemen gibi millî futbolcularla forma giyen Volkan, bu takımda 51 maçta forma şansı buldu ve burada geçirdiği iki yılın ardından 2002-03 sezonunda Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşti.

Fenerbahçe Kariyeri

Fenerbahçe’deki kariyerine 29 Haziran 2002’de TSV Dorfen ile yapılan hazırlık maçı ile Volkan Demirel ilk resmi maçına Rüştü Reçber’in sakatlığı nedeniyle 26 Nisan 2003’te Samsunspor’a karşı yapılan mücadelede çıkmıştır. Maçın ilk dakikalarında kalesinde gol görmüştür fakat Johnson’ın attığı golle karşılaşma 1-1 sona ermiştir. Ayrıca Volkan, bu maçta 24 numaralı formayı taşımıştır. 2002-03 sezonunda Süper Lig’de Fenerbahçe-Diyarbakırspor maçında çıkan tartışmaya yedek kulübesinden çıkıp tartışmaya karışıp kırmızı kart gören Volkan, 2002-03 sezonunda başka maçta forma şansı bulamamıştır.

Volkan Demirel 2015-16 Sezonunun ilk 15 haftası itibari ile ligde 15 maçta da ilk 11 de yer almış ve kalesinde 12 gol gördü ve Şampiyonlar ligi ön elemede 2 maça çıkan Volkan Demirel bu 2 maçta kalesini gole kapatamadı ve kalesinde 3 top ağlarla buluştu. Avrupa ligi elemelerinde ise 2 maça çıkan Volkan Demirel bu maçlarda kalesini gole kapattı ve gol yemeden sonuçlandı. UEFA Avrupa Ligi gruplarında da 1 maça çıkan Demirel bu maçta da kalesinde gol görmedi.

Millî Takım Kariyeri

2001 yılında 4 kez Türkiye U-20 Millî Takımı’na çağırılan Volkan Demirel Türkiye Millî Takımı’na ilk kez 2004 yılında davet edildi. Millî takım ile ilk maçına 28 Nisan 2004 tarihinde, Belçika’ya karşı dostluk maçında çıkan Volkan Demirel maça ikinci yarıda Rüştü Reçber’in yerine geçti.

Maç 3-2 Türkiye’nin galip gelmesi ile sonuçlanırken 2016 Avrupa Şampiyonası A Grubundaki Türkiye-Kazakistan maçı öncesindeki ısınma sırasında kendisine yapılan ıslıklı,küfürlü tezahüratlar sonucu sahayı terk etti. O tarihten bu yana Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılarak bir daha kadroya alınmadı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler