Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Dizisine Yeni Oyuncular Geldi!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Dizisine Yeni Oyuncular Geldi!

Dizinin yeni sezonunu merakla beklerken bir yandan ise dizinin eski kadrosuna yeni oyuncular gelmedi başladı.

İlk çıktığında büyük bir damga vurmuştu. Hem konusu hemde bunu işleyiş tarzı ile akıllarda çok fazla yer etti. Bu yüzden ise “Vatanım Sensin” dizisinin yeni sezonunu büyük bir heyecan ile beklemekteyiz.

Dizinin Senaristi Değişti

Daha yeni sezon başlamadan dizi senarist değiştirmeye karar verdi ve bu kararını uyguladı. Diziyi bundan sonra başka bir senarist kaleme alacak.

Diziye Katılacak Yeni Oyunu

Dizinin yeni sezonunun başlamasına az bir süre kalmışken dizi hakkında bir çok haber geliyor. Bunlardan ilki senarist değişliği olmuştu. Şimdi ise diziye yeni oyuncuların katılacağını açıkladılar. Dizinin başrolünde Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak yer almakta. Bu eski oyuncu kadrosuna ise yeni isim Ufuk Bayraktar katıldı.

Ufuk Bayraktar Nereden Tanıyoruz ?

Ufuk bayraktarı daha öncelerden “Ezel” dizisinde “Ramiz Dayı” karakterinin gençlik yıllarını oynayan bir isimdi. Kendisini Ezel dizisinden tanıyoruz. Şimdi ise Vatanım Sensin dizisinde görmeye başlayacağız. Kendisi şimdiden dizinin provalarında yer almaya başladı.

Dizinin Ne Zaman Başlayacak ?

Dizinin yayınlanacağı tarih şuanlık tam olarak belli değil. Aldığımız duyumlara göre dizisinin Ekim ayında başlacağı yönünde.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler