Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz'ın ruhuna büyük saygısızlık!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz’ın ruhuna büyük saygısızlık!

Eski sevgili cinayetine kurban giden Vatan Şaşmaz’ın ruhuna büyük saygısızlık! Şaşmaz’ın oynadığı reklam filmlerini, vefatının ardından yayınlamaya devam ettiler. Detaylar haberimizde…

[irp]

Vatan Şaşmaz’a saygısızlık!

İstanbul Beşiktaş’taki bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülen ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın cinayete kurban gitmeden önce çekilen reklam filmleri yayınlanmaya başladı.

[irp]

İzleyiciler fark etti

Vatan Şaşmaz’ın rol aldığı doğrudan satış reklam filmleri bazı kanallarda yayınlanmaya başlayınca sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

[irp]

Ailesinin tepkisi ne olacak?

İzleyicilerin fark ettiği Vatan Şaşmaz reklam filmleri, sosyal medyada gündeme geldi. Duruma tepki verilirken, ailenin konu hakkında yasal işlem başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu.

[irp]

Eski sevgili cinayetine kurban gitmişti

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu. Filiz Aker, cinayetin ardından kendini vurarak intihar etmişti. Cinayet ve intiharın nedeni henüz kesin olarak netleşmedi. Olayın yankıları hala daha devam ediyor. Sanat camiası ve Şaşmaz’ın yakınları, olayın şokunu atlatamadı. Vatan Şaşmaz’ın dört aylık hamile olan eşi ve ailesi Şaşmaz’ı kaybetmenin acısını derinden yaşıyor. Olayla ilgili pek çok iddia ortaya atılırken, gerçek neden hala araştırılıyor. Vatan Şaşmaz’ın korkunç bir cinayete kurban gitmesi, herkeste şok etkisi yaratırken, etkisi hala devam ediyor.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Filiz Aker kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler