Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz son röportajında çocuk istediğini anlatmıştı, eşi dört aylık hamileydi!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz son röportajında çocuk istediğini anlatmıştı, eşi dört aylık hamileydi!

Eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla öldürülen Vatan Şaşmaz’ın son verdiği röportajda çocuk özlemini dile getirmesi duygulandırdı. Eşi dört aylık hamile olan Şaşmaz, çocuğunun yüzünü göremeden cinayete kurban gitti. İşte detaylar…

Dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otelde eski sevgilisi Filiz Aker’le buluşan ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, cinayete kurban gitti. Otel odasında buluşan ikili, kısa süre sonra tartışmaya başlayınca Vatan Şaşmaz odadan ayrılmak için kapıya doğru yöneldi. Filiz Aker, Şaşmaz’ın ardından silahını çıkarıp ateşledi. Vatan Şaşmaz’ı üç el sırtından, bir el de ensesinden olmak üzere dört yerinden vurarak öldüren Filiz Aker, sonrasında kendi alnına bir el ateş ederek intihar etti.

Cinayetin ardından Vatan Şaşmaz’ın eşi ve henüz doğmamış bebeği vicdanları sızlattı. Vatan Şaşmaz’ın cinayete kurban gitmesinin ardından, son röportajında söyledikleri akıllara geldi. Geçtiğimiz Haziran ayında son röportajını veren Şaşmaz, çocuk özlemini dile getirmişti.

İşte Vatan Şaşmaz’ın o röportajı:

– ‘Bir Fikrin mi Var’ artık TRT Haber’de izleyiciyle buluşuyor…

Bu format bir dünya klasiği. Türkiye’de uzun yıllar 360 TV’de yayınlandı, şimdi TRT Haber’e geçtik. Önemli bir proje. Eğlence programları, bilgi yarışmaları çok güzel ama halktan insanların kendini gösterdiği, fikirlerine değer verildiği böyle bir iş yok. İnsanların farklı düşünceleriyle tanışıyoruz. Küçük fikirlerin büyük umutlarla birleşip, girişimlere dönüşme serüvenine şahit oluyoruz. Yolumuza TRT disipliniyle devam etmek de çok mutlu etti.

– Uzun yıllardır bu programın sunuculuğunu üstleniyorsunuz. Bu yarışma size neler kattı?

Sekizinci sezondayız sanırım. Sunuculuğunu yapmaktan zevk aldığım, keyifli bir proje.
Bu program ufkunuzu açıyor, vizyonunuzu genişletiyor. Kendini kanıtlamış, marka olmuş birçok şirketin CEO’su, çok önemli kurumların şirket sahipleri, jüri koltuğunda oturuyor.
Fikrine inanan, girişimcilik serüvenine başlayan herkesin er meydanında kendini ve düşüncelerini sergilediği bir platform. Günün sonunda ödüller var. Amacımız Türkiye’de büyük markalar yaratmak.

– Sabah şekerlerinden bugüne uzanan bir serüveniniz var. Sunuculuktaki olmazsa olmazlarınız neler?

Bizim işte birkaç kriter var. Ünlü olmak, para kazanmak için bu işi yapmak gibi. Ben çıraklık ve kalfalık dönemimi bitirmiş, sektörde 20’nci yılına giren birisi olarak artık ustalık dönemimde keyif aldığım işler yapıyorum. Bu da onlardan biri. Eğer bu programa katkım varsa, iz bırakabiliyorsam, gençler beni izlerken bir şeyler öğrenebiliyorsa ne mutlu bana!

– ‘Bir Fikrin mi Var’ dışında gündeminizde neler var?

Festival ve AVM sunumları var. Televizyon programı olarak artık daha farklı işler yapmak istiyorum. Bilgi yarışmalarının çok keyifli olduğunu biliyorum, sunmayı çok isterim. Bir diziye göz kırpıyorum. Ağustosun ikinci haftasında Kocaeli’nde bir korku filmi çekeceğiz. Kariyerimde bir ilk olacak. Daha evvel komedi ve romantik komedi çok denememiştim ama psikolojik gerilim, korku benim için yeni bir tür.

– ‘Çocuklar Duymasın’ yeniden çekilecek. O projede mi rol alacaksınız?

Evet, efsane Engin karakteri geri dönüyor. Dekolte Kafa’yla olan büyük mücadelesi de kaldığı yerden devam edecek. Temmuz ortası çekimlere başlıyoruz, hemen start verecek.

– “Bilgi yarışması sunmayı isterim” dediniz. İçinde olmak istediğiniz bir format var mı?

Bir format söyleyemem ama hak edenin, hak ettiği yerlerde olmasını isterim. Oyunculuk yapan, sunuculuk tecrübesi olmayan arkadaşların popülerliklerini kullanarak cüret edip sunuculuk yapması ve eleştirilere rağmen devam etmeleri… Bunu gerçekten şaşkınlıkla izliyorum. Bu sitemimi, yıllarını televizyona vermiş birisi olarak, tüm arkadaşlarım adına söylemek isterim.

– Artık diziler ve evlilik programları rağbet görüyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Aslında Türk televizyon dünyası üçe ayrıldı. Diziler, Acun Ilıcalı formatları, evlilik ve kayıp programları. Bu pastanın üç diliminde yoksanız zaten alternatif programlarda oluyorsunuz.

– Evlilik nasıl gidiyor?

İki yıl oldu. Çok mutluyuz. Baba olmayı da istiyorum.

Filiz Aker kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler