Ana SayfaÜnlülerUsta Oyuncu Zafer Algöz, "Sıra Sana Geliyor" Diyen Takipçisine Hakaret Etti!

İlgili Postlar

Usta Oyuncu Zafer Algöz, “Sıra Sana Geliyor” Diyen Takipçisine Hakaret Etti!

Hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Cengiz Baykal için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayan usta oyuncu Zafer Algöz, “Sıra sana geliyor” diyen takipçisine “Yavşak, pislik” diyerek hakaret etti.

Zafer Algöz kimdir?

Başarılı usta oyuncu hayatını kaybeden Cengiz Baykal için yayınladığı taziye mesajına yorum yapan takipçisine hakaret etti. Zafer Algöz, “Böyle bir günde, sana gereken cevabı verirdim ama rahmetli kardeşimin hatırına susuyorum. Yavşak, pislik” yanıtını verdi.

Meslektaşları Tiyatrocu için Duygusal Paylaşım Yaptılar

20 Kasım’da vefat eden usta tiyatrocu Cengiz Baykal, sanat camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Usta isim için sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaşan meslektaşları üzüntülerini dile getirdi.

Algöz Takipçisinin Tuhaf Yorumunu Sinirlendi

59 yaşındaki Cengiz Baykal için sosyal medya hesabından bir taziye mesajı da usta oyuncu Zafer Algöz yayınladı. Algöz “Sevgili arkadaşım Cnegiz Baykal da gitti. Mekanın cennet olsun canım benim” mesajıyla duygusal bir paylaşım yaptı. Algöz’ün paylaşımına bir takipçisinden ise çok tuhaf bir yorum geldi.

“Sıra Sana Geliyor”

Zafer Algöz, taziye paylaşımına “Sıra sana doğru geliyor zafer abi” yorumunu yapan takipçisine sert çıktı. Algöz, “Böyel bir günde sana gereken cevabı verirdim ama rahmetli kardeşimin hatırına susuyorum.. Yavşak, pislik” yanıtını verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler