Ana SayfaÜnlülerÜnlülerin Maç Totemleri

İlgili Postlar

Ünlülerin Maç Totemleri

Ünlülerin maç totemleri! UEFA Şampiyonlar Ligi D grubunda kuraların çekilmesinin ardından tüm gözler, futbol merakı ile bilinen ünlülere takıldı. ünlüler hangi takımları tutuyor? Maç sırsında neler yapıyorlar? Maç sırasındaki totemler nedir? İşte ünlüler ve totemleri hakkındaki haberimizin tüm ayrıntıları…

Ünlülerin makyaj notları

Ünlülerin Maç Totemleri!

Ünlülerin maç totemleri! UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda kuraların ardından Galatasaray Lokomotif Moskova, Porto ve Schalke 04 ile eşleşti. UEFA Avrupa Ligi 2018-19 sezonunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor grup aşamasında boy göstermesinin belli olmasının ardından gözler futbol severliği ile nam yapmış ünlülere çevrildi. İşte hangi ünlü, maç sırasında hangi totemi yapıyor?

Ünlülerin gafları yıllar geçse de unutulmuyor

İşte sıra dışı o totemler…

HAKAN BAŞ

Fenerbahçeliyim. Maç sabahı PlayStation’da mutlaka Fenerbahçe olup o günkü rakibi yenerim. Sonra o skor çıkacakmış gibi totem yaparım.

NİLÜFER AÇIKALIN

Beşiktaşlıyım. Çok sağlam bir totemim var ama bozulmaması için kimseye söylemedim. Ben o totemi nerede olursam olayım yapıyorum. Yapamazsam takım kaybediyor, yaparsam kazanıyor.

 

MERVE OFLAZ

Fenerbahçeliyim. Maç başlarken bütün atıştırmalıklarımızı, erzakımızı toplarız. Herkes yerine oturur. İlk yarıya kadar tuvalete gitmek bile yasaktır.

ÇAĞLA KUBAT

Beşiktaşlıyım. Babamdan kalan bir totemim var. Futbolcular hücum ederken ellerimi kale gibi hissediyorum. Birbirine kenetliyorum. Eğer ellerim arasında boşluk kalırsa gol yiyoruz.

UMUT EKER

Fenerbahçeliyim. Erkek kardeşim Uğur’un uğuruna çok inanıyorum. Onsuz izlediğim bütün maçları kaybediyoruz.

ÇAĞLA ŞIKEL

Galatasaraylıyım. Galatasaray kalesinde bir tehlike varsa, “Olmaz o iş” derim ve rakip takım o golü mutlaka kaçırır. Ne zaman “Olmaz o iş” demeyi unutuyorum, gol yiyoruz.

ŞAHAN GÖKBAKAR

Galatasaraylıyım. Deplasman maçlarını yakın arkadaşım Murat’la beraber ve illa onun evinde izlerim. Murat olmadan deplasman olmaz.

SERHAT TEOMAN

Galatasaraylıyım. Penaltı atışlarına bakmam, sesi dinlerim.

BENGÜ

Galatasaraylıyım. Derbileri tüm takımın imzaladığı uğurlu formamla izlerim. Evde izliyorsam yere otururum.

HATİCE ŞENDİL

Ben Fenerbahçeliyim, eşim Burak Galatasaraylı. Biz kazanalım diye etmediğim dua kalmaz. Hatim indiriyorum diyebilirim. Gol pozisyonundaysak ‘fingers crossed’ yaparım yani parmaklarımı birleştiririm. Genellikle işe yarar.

BİGE ÖNAL

Galatasaraylıyım. Rakip ceza sahamıza girince parmaklarımı birleştiriyorum.

YALIN

Galatasaraylıyım. Son zamanlarda alt kattaki televizyonun uğurlu olduğuna inanıyorum. O televizyonda izlesek kazanıyoruz. Orta katta izlersek hep kaybediyoruz.

BARIŞ KILIÇ

Fenerbahçeliyim. Maçları statta izlerim. Gol atılana kadar yanımdaki arkadaşımla sürekli yer değiştiririm. Gol atıldığında da o koltukta kalırım. Hatta gerekirse söker o koltuğu eve bile götürürüm.

BURCU ESMERSOY

Galatasaraylıyım. Evdeysem izlemediğim maçı kazanıyoruz. Stada gittiysem kaybettiğimiz maç yok. Ama evdeysem ve izliyorsam işimiz çok zor. Ben de açmıyorum. Rakip takım maçlarını izliyorum kaybetsinler diye.

ALİŞAN

Fenerbahçeliyim. Fener ilk golü attığında ne yapıyorsam, maç boyu onu yapıyorum. Bir keresinde maça trafikten yetişemedim. Radyodan dinlemeye başladım. Fenerbahçe gol attı. Eve gitmedim, maç bitene kadar arabayla dolaştım. Maç bittiğinde Edirne’ye 30 km kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler