Ana SayfaÜnlülerÜnlülerin Danışmanı Tunç Kökkaya' nın Ani Ölümü Hüzne Boğdu!...

İlgili Postlar

Ünlülerin Danışmanı Tunç Kökkaya’ nın Ani Ölümü Hüzne Boğdu!…

Geçtiğimiz günlerde covid 19 ‘a yakalanan 58 yaşındaki ünlülerin asistanı ve danışmanı Tunç Kökkaya yaşama veda etti. Ünlü danışmanın ansız  ölümü sanat camiasını adeta yasa boğdu. Acı haberi duyan pekçok ünlü isim, sosyal medya sayfalarından peş peşe paylaşımlar yaparak derin üzüntülerini ifade ettiler. Acı Detaylar Haberimizde…

Ünlülerin Danışmanı Tunç Kökkaya’ nın Ani Ölümü Hüzne Boğdu!…

Sanat camiasının sevilen danışmanlarından Tunç Kökkaya, 58 yaşında hayata gözlerini kapadı. Hayranlarından öğrenilen bilgilere göre ise, kalp pili ile yaşamını sürdüren Tunç Kökkaya, kısa bir süre önce koronaya yakalandı ve virüsün akciğerlerine ulaşması sonucunda yaşadığı evde fenalaşarak yaşamını yitirdi…

Ani Ölümü Sanat Camiasını Darma Duman Etti!…

58 yaşlarında yaşama gözlerini kapayan Tunç Kökkaya, bugün ikindi namazına müteakiben Zincirlikuyu Mezarlığı ‘nda son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlü danışmanın ansız vefatı başta ailesi olmak üzere sanat camiasını yıktı.

İşte Ünlü İsimlerin Tunç Kökkaya Paylaşımları…

Cenk Eren; “30 yıllık can dostumu kaybettim. Acım tarifsiz. Yol arkadaşım, kıymetlim… Allah gani gani rahmet eylesin mekanın cennet olsun.”

Cenk Eren Tunç Kökkaya Paylaşımı
Cenk Eren Tunç Kökkaya Paylaşımı

Işın Karaca ; “İnanmak istemiyorum gelen haberlere… Yattığın yer nurla dolsun anane. Allah geride kalan tüm aile ve dostlarına sabırlar versin. Çok üzgünüm.”

Işın Karaca Tunç Kökkaya Paylaşımı
Işın Karaca Tunç Kökkaya Paylaşımı

Deniz Seki; “Hiç iyi değilim, çok üzgünüm. Canımın bir parçasını bugün toprağa veriyoruz. Hala inanamıyorum, kendimde değilim. Kabullenmiyorum. Kabullenemiyorum. Tunç’u, ananem ne çok severdin beni. Benim de seni ne kadar çok sevdiğimi bilirdin. Hep sana kıymet bilenim, kıymetlim derdim. Tunç şimdi gittin. Yoksun. İyi ki hayatıma o mucize kalbinle dokundun. Hiç bir zaman unutulmayacaksın. Sonsuz emeklerin için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et. Seni çok ama çok seviyorum.”

Deniz Seki Tunç Kökkaya Paylaşımı
Deniz Seki Tunç Kökkaya Paylaşımı

Özgür Aras; “Tüm sevdikleri teker teker gider mi bir insanın? Benim gidiyor! Sadece arkalarından tarifsiz bir acı çekerek nefes almaya devam ediyorum. Ölüm Allah’ın emri. En yakın dostum, sırdaşım Tunç da gitti. Hayat devam edecek ben yaşamaya devam edeceğim ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Geçirdiğimiz 23 yıl bunun son 10 yılı ben senin hakkını asla ödeyemem. Bana olan sabrın, koruyuculuğun, sevgin için çok teşekkür ederim. Beni benden çok düşünen adam her gökyüzüne baktığımda bana bir işaret yolla ben hissedeyim korunduğumu. Allah’ım seni yattığım yerde incitmesin. Sen biliyorsun ama bir kez daha söyleyeyim Seni çok seviyorum Canım Tunç.”

Özgür Aras Tunç Kökkaya Paylaşımı
Özgür Aras Tunç Kökkaya Paylaşımı

Seda Sayan: “Nur içinde yat anane Tunç”

Seda Sayan Tunç Kökkaya Paylaşımı
Seda Sayan Tunç Kökkaya Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler