Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÜnlülerin ‘Acı Tatlı Ekşi’ Yorumları…

İlgili Postlar

Ünlülerin ‘Acı Tatlı Ekşi’ Yorumları…

‘Aşk Yeniden’ dizisiyle ekrandaki uyumlu partnerliklerini beyaz perdeye taşıyan Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy’un başrol oynadıkları ‘Acı Tatlı Ekşi’ filmi izleyiciden büyük ilgi görüyor.

Andaç Haznedaroğlu’nun yönettiği filmin galası önceki gün Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi. Çocukluk arkadaşı Duygu ve Murat’ın üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk dolu hikayesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Filmin sonunda galaya katılan ünlü isimler, filmle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Yılmaz Erdoğan

Film beni ağlattı. Dokunaklı bir hikaye. Bir sevgi ilişkisinin bütün iniş çıkışlarının çok bilinçli düşünülerek anlatıldığı, çok güzel bir film. Uzun ömürlü filmlerden biri bence. Çok güzel olmuş. Adı çok sık geçen “sevgi” diye bir kelime var. Onu tekrar anmak için iyi bir sebep bu film.

Selin Şekerci

Başrol oyuncuları mükemmel. İyi ki Buğra ve Özge oynamış. Çok iyiler. İzleyin, hepiniz görün.

Serhat Teoman

Bu çok başka bir film. Herkes izlemeli.

Yeşim Ceren Bozoğlu

Filme aşık olduk, bayıldık. Çok ağladık, çok güldük. Yabancı filmler de dahil olmak üzere son yıllarda seyrettiğim en acayip aşk filmiydi. Oyunculuklar, reji, mekanlar, kostümler anlatılır gibi değil. Seyretsinler ama baştan uyarıyorum, çok gülecekler ama film çok ağlattığı için mendillerini almadan filme girmesinler.

Belçim Bilgin

Çok beğendim filmi. İçinde her şey var. Bence bu filmden herkes aşkla ilgili ilham alacak. Sevgililer aşka daha çok sarılacak. Olmayanlar da derin bir aşk arayışına girecek. “Aşık olmak istiyorum” diyecekleri bir film. Yolu açık olsun.

Ezgi Mola

Filmi çok sevdim. Bir de bence Buğra ve Özge o kadar yakışıyorlar ki birbirlerine… Çok iyi dostlar ama çok da uyumlu görünüyorlar. Yönetmen Andaç çok başarılıydı. Herkesin eline sağlık. Kostümüyle, mekanlarıyla oyunculuklarıyla, her şeyiyle çok güzeldi.

Berrak Tüzünataç

Buğra ve Özge’yi izlemek çok keyifli. Bize birçok şeyi yaşatan bir filmdi. Hem gülündü hem ağlandı. Çok tatlı bir sinerjileri var zaten. Umarım filmin şansı da bol olur.

Çağlar Çorumlu

Buğra’yı tanıdığım için mutluyum ama bu filmde bir kere daha kalemini görmüş oldum. Senaryoyu müthiş yazmış. Oyuncular da, yönetmen de çok iyi bir iş çıkarmış. BKM’nin yelpazesine bir film daha girdi. Çok duygusal. Ağlatır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler