Ana SayfaDizilerÜnlüler Doğada Survivor'a rakip olacak

İlgili Postlar

Ünlüler Doğada Survivor’a rakip olacak

Ekranların en çok sevilen yarışma programlarından Survivor’a yeni bir rakip geliyor: Ünlüler Doğada.

TV8’de yayınlanan ve son yılların en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor’da ünlü isimler doğada neler yapacağı merak edilirken bu durum yarışmanın da popüler olmasını sağlıyordu. Yeni başlayacak Ünlüler Doğada ise bu konuda Survivor’a rakip olacak. Bazı kaynaklarda yer alan bilgilerde program isminin Evvel Zaman olabileceği de konuşuluyor.

Survivor’da sembol yarı finalini kim kazandı? Yeni bölümde Hilmi Cem Hakan kavgası!

Ünlüler Doğada duyuruldu

Ünlüler Doğada ile ilgili ilk bilgiler Mesut Yar’dan gelirken köşesinde konuyla ilgili detaylara yer veren ünlü isim Ünlüler Doğada programında ünlü isimlerin zorlu doğa şartlarına karşı mücadele vereceğini söyledi. Mesut Yar köşesinde şu ifadelere yer verdi; “Ünlüler doğada. Survivor’dan (TV8) sonra doğada yaşam savaşı da popüler oldu. Aldığım bir duyuma göre yakında dijital bir platformdan yayına başlayacak olan yeni bir kanal için ünlüler doğada yaşam savaşı verecekmiş…”

Yarışmada kimler olacak?

Yeni yarışma programında şu ana kadar kimlerin olacağı tam olarak belirlenmemiş. Fakat gelen bilgilere göre kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, oyuncu Cemal Hünal gibi isimler yer alacak. Yarışmanın müziklerini ise Kıraç üstlenmiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler