Ana SayfaÜnlülerÜnlü Yönetmen Orçun Benli'nin Annesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

İlgili Postlar

Ünlü Yönetmen Orçun Benli’nin Annesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Ünlü yönetmen Orçun Benli’nin annesi, karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

‘5 Dakikada Değişir Bütün İşler’, ‘Gulyabani’ gibi filmlerin başarılı yönetmeni Orçun Benli’nin annesi, karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Sokak Hayvanlarına Yemek Verdikten Hemen Sonra Araba Çarptı.

Kaza, sabah saat 09.00 civarında Mahmutlar Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahil kenarındaki sokak hayvanlarına mama verdikten hemen sonra yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Özel Alanya Bahçeşehir Koleji’nde görevli hemşire Ferahnaz Benli’ye (61) Ali K’nin kullandığı 07 NBV 24 plakalı araçla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrularak sürüklenen Ferahnaz Benli, ağır yaralandı.

Tüm Müdahelelere Rağmen Kurtulamadı.

Çevredeki görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ferahnaz Benli’yi ambulansla Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Buradaki yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Benli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan sürücü Ali K, karakoldaki işlemler sonrasında adliyeye sevk edildi.

Birçok Ünlü Filmin Yönetmenliğini Yaptı.

Başarılı yönetmen Orçun Benli, ‘5 Dakkada Değişir Bütün İşler’, ‘Gulyabani’, ‘Bu Son Olsun’, ‘Manipülasyon’, ‘Hep Yek 2’ gibi birçok filimin yönetmeni ve sinema projeleriyle tanındı.

Orçun Benli Kimdir? Orçun Benli Nereli? Kısaca Biyografisi

Senarist, yönetmen, oyuncu ve yapımcı Orçun Benli 1980 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bugüne kadar Zincirbozan ve Hep Yek 2 isimli beyaz perde filmlerinin hem yönetmenliğini hemde oyunculuk görevini üstlenmiştir. Ayrıca Manipulasyon, Gulyabani, 5 Dakkada Değişir Bütün İşler filmlerinde başarıyla yönetmenliğini yapmıştır. Bir çok projenin ise yönetmen ve yapım ekibinde başarıyla görev almıştır.

2013 senesinin Kasım ayında güzel oyuncu Deniz Uğur ile nişanlanmıştır.Başarılı yönetmen Orçun Benli yaşantısını İstanbul’da sürdükmekte baba tarafından aslen Afyonkarahisar’lıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler