Ana SayfaÜnlülerÜnlü sunucu Ali İhsan Varol Dolandırıldı

İlgili Postlar

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol Dolandırıldı

Ekranların sevilen sunucusu Ali İhsan Varol, başından geçen olayı açıklayarak dolandırıldığını söyledi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları…

Ekranların ve sosyal ağların sevilen sunucusu Ali İhsan Varol, bir ürün satın almak isterken dolandırıldı. Türkiye’de ünlü bir markanın adının sonuna avm eklenerek açıklan bir web sitesine giriş yapan oyuncu, buradan yaptığı alışveriş sonrasında ürünün alamayınca gerçeği anladı.

Ali İhsan Varol Nasıl Dolandırıldı?

Ali İhsan Varol, X hesabından açıklama yaptı. İnternet üzerinden alışveriş yaparken durumun farkında varmayan ünlü oyuncu, sonrasında sitedeki adrese gittiğinde gerçekle yüzleştiğini söyledi. Durumu takipçileriyle paylaşan ünlü isim, takipçilerini de bu konuda uyararak benzer durumlara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Ünlü oyuncu parasını kaptırırken konuyla ilgili yargıya başvurduklarını da anlattı. Ali İhsan Varol, “Dolandırıldık… Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM’nin kendilerinden haberi bile yok. Her tarafa şikayet ettik ama site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…” dedi.

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol Dolandırıldı
Ünlü sunucu Ali İhsan Varol Dolandırıldı

Önce Yazdı Sonra Sildi

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamayla X’te gündem oldu. ancak kısa süre sonra paylaşımın silinmesi ise akıllarda soru işareti oluşturdu. Takipçileri paylaşımın neden silindiğini sorsa da ünlü oyunu bu mesajlara yönelik bir açıklama yapmadı. Takipçileri ayrıca ünlü oyuncunun ne kadar parasını kaybettiğini de merak etti. Ancak para tutarına yönelik ünlü oyuncu açıklama yapmadı.

Ali İhsan Varol kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler