Ana SayfaDedikoduÜnlü Spiker Nevşin Mengü İle Takipçisi Arasında Geçen +18 Polemiği

İlgili Postlar

Ünlü Spiker Nevşin Mengü İle Takipçisi Arasında Geçen +18 Polemiği

Ünlü Spiker Nevşin Mengü İle Takipçisi Arasında Geçen +18 Polemiği

CNN Türk’ün ünlü ekran yüzü Nevşin Mengü dün gece twitterda olay oldu. Nevşin Mengü’nün attığı ‘tenasül’ organı (cinsel organ) twiti müstehcen bir tartışmayı ateşledi. İşte Nevşin Mengü’nün o twitleri;

Nevşin Mengü’nün müstehcen tartışması twitterda Barış Akpolat isimli bir kullanıcının attığı bir mesajla başladı.

Nevşin Mengü’ye hitaben yazdığı o mesajda Barış Akpolat, “Twitter’da yine memesi büyük bir kızı meşhur etmişsiniz. 30K takipçisi var. insanın memesi var diye meşhur olması çok garip ya valla” diyordu.

TENASÜL ORGANINIZI KULLANA KULLANA…
Nevşin Mengü’den buna gelen yanıt cinsel organla oldu. Mengü, “Abi kusura kalma da siz tenasür (doğrusu tenasül) organınızın avantajını 2 bin küsur yıldır kullana kullana bitiremediniz. Hocam boyu falan da değil olması sayısız avantaj için yeterli” ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü’nün ailesi hakkında bilgi verelim. Babası 23. dönemde CHP’den Manisa milletvekili seçilmişti. Babasının asıl mesleği avukatlık. Annesi Figen Mengü ise ev kadını. Nevşin Mengü’nün bir kardeşi var. İsmi Burak Mengü.

İlköğretimini Ankara’da tamamlayan Nevşin Mengü, Ortaöğretimini Ted Ankara Koleji’nde aldı. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleştiren Nevşin Mengü, babasının izinden gidip Siyaset Bilimi Bölümü’nde öğrenim gördü. Yüksek Lisan eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi’nde yapan Nevşin Mengü, siyaset yerine medya arenasına adım attı. 2005 senesinde Kanaltürk Televizyon kanalında tv hayatına giren Nevşin Mengü, bu kanalda ilk olarak Kadınlar Kulübü programını sundu.

Günümüzde ise CNN de haber sunmakta ünlü isim.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler