Ana SayfaDedikoduÜnlü Şarkıcı Nez Boşanıyor!

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Nez Boşanıyor!

Ünlü Şarkıcı Nez Boşanıyor!

Nez, 4. Eşinden de Boşanıyor

Kıvrak danslarıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Nez, 4. eşi Eylem Server Ünüvar ile ayrılma kararı aldı.

Şarkıcı Nez, Eylül ayında oyuncu Eylem Server Ünüvar ile nişanlanmıştı. Çift 2016’nın kasım ayında evlendi. Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın’ın haberine göre; yaşadıkları şiddetli bir kıskançlık kavgası sonucu yollarını ayıran çift, birbirlerini sosyal medya hesaplarından sildi.

NEZ FOTOĞRAFLARI KALDIRDI

Bu evliliği de hüsranla biten Nez, eşine ait tüm fotoğrafları Instagram sayfasından kaldırdı. Çift evlendikten sonra İngiltere’de yaşamaya başlamıştı. Bu evlilik Nez’in dördüncü evliliğiydi.

Nezihe Kalkan, bilinen adı ile Nez, 1 Ocak 1979 doğumlu dansçı ve pop şarkıcısıdır. Nez’in popüler şarkıları arasında “Sakın Ha”, “Her Şey Boş” ve “Hey DJ” gibi şarkıları vardır.

İzmir doğumlu şarkıcının babası bir işçi sendikasında çalışıyordu, annesi ise bir pedagogdu. Nez’in doğumundan 1 yıl sonra ailesi Londra’ya taşındı. İngiltere’de kaldığı süre boyunca arkadaşları ona kısaca Nez demeye başladı, böylece ismi de buradan gelmiş oldu. Annesi ve babasının Nez 8 yaşındayken ayrılması ile birlikte şarkıcı, bir süre İngiltere’de, babasının yanında kalarak okulunu bitirdi. Sonrasında ise Türkiye’ye, annesinin yanına döndü. Liseyi İstanbul’da tamamlayan Nez, tekrar İngiltere’ye gidip güzel sanatlara yazıldı. Ancak okulunun bitmesine yalnızca 1 yıl kala Nez şarkıcı olmak istediğine karar verdi ve tekrar Türkiye’ye geri geldi.

NEZ’İN KARİYER BASAMAKLARI

Nez bir dönem Işın Karaca ve Serdar Ortaç için arka vokal olarak çalıştı. Yine bu dönemde Harem grubu ile tanışan güzel şarkıcı, Turkish Delight şarkısı ile üne kavuştu.

Nez aynı zamanda oyunculuğa da atım atarak bir dönem Fox kanalında yayınlanan Sıkı Dostlar isimli dizide oynadı. Dizide Haluk Bilginer, Özkan Uğur ve Seray Sever ile birlikte rol aldı.

Nez, kendi ismini taşıyan ilk albümünü 2002 yılında çıkarttı. Yapmış olduğu müziği, tekno ve Türk perküsyonu birleşimi olarak tanımlayan Nez, ilk albümü sonrasında güzel tepkiler ve büyük ilgi ile karşılandı. İlk albümünden 4 yıl sonra ise %100 Nez isimli bir albüm daha çıkardı. Son çıkardığı albüm ise 2011 yılında yayınladığı Nez Zamanı albümü oldu. Ünlü şarkıcı, yalnızca sesi ile değil, kendine özgü dansları ve yarattığı kadınsı imajı ile de dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler