Ana SayfaDedikoduÜnlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?

İlgili Postlar

Ünlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve MasterChef’in unutulmaz isimlerinden olan usta şef Hazer Amani‘nin evlenilebileceği iddia edilmişti. Bu söylentilere Ünlü Sanatçı Sıla Gençoğlu’ndan bir açıklama getirmişti. Birkaç aydan beri birlikte görünen çift’den Sıla Gençoğlu Evlilik Açıklaması ile dile getirmişti. Başladığı günden beri dolu dizgin bir aşk yaşayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani, aşklarını itiraf etmişti. Aşklarını göz önünde yaşamaya başlayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve sevgilisi Hazer Amani ile birlikteliği takipçilerine şüphe uyandırdı. Aradığı aşkı bulan Sıla’nın, Hazer Amani sürpriz bir şekilde Hamile olduğu iddia edildi. Ünlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?

Ünlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?
Ünlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?

Dikkat Çeken Detay

Ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani’nin 13 Ocak Pazartesi günü nikah masasına oturacağı iddia edildi. Yılbaşı akşamı sahneye çıkmayan Sıla yeni yıla sevgilisi Hazer Amani ile girdi. Evde kutlama yapan çift çekildikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Çiftin mutluluk pozlarında yüzük detayı dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu ‘Sıla yüzüğünü gösterdi’ yorumlarına neden oldu. Çift 14 Ocak’ta nikah masasına oturacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında yer alan habere göre, yıldırım nikâhının sırrı ortaya çıktı. Uzun zamandır aşk yaşayan çift bebek bekliyor. İddiaya göre 39 yaşındaki Sıla bir buçuk aylık hamile. Mutlu haberi alan çift evlilik planını öne çekti. Sade bir tören isteyen ikili hazırlıklar için çalışmalara başladı.

Ünlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?

Ünlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve MasterChef’in unutulmaz isimlerinden olan usta şef Hazer Amani‘nin evlenilebileceği iddia edilmişti. Bu söylentilere Ünlü Sanatçı Sıla Gençoğlu’ndan bir açıklama getirmişti. Birkaç aydan beri birlikte görünen çift’den Sıla Gençoğlu Evlilik Açıklaması ile dile getirmişti. Başladığı günden beri dolu dizgin bir aşk yaşayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani, aşklarını itiraf etmişti. Aşklarını göz önünde yaşamaya başlayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve sevgilisi Hazer Amani ile birlikteliği takipçilerine şüphe uyandırdı. Aradığı aşkı bulan Sıla’nın, Hazer Amani sürpriz bir şekilde Hamile olduğu iddia edildi. Şarkıcı Sıla’nın geçtiğimiz ay Kıbrıs’a giderek anne olabilmek için yumurtalıklarını dondurduğu iddia edilmişti.

Ünlü Sanatçı Sıla Hamile Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler