Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÜnlü Rapçilerden Yasin Demir Türkiye'de

İlgili Postlar

Ünlü Rapçilerden Yasin Demir Türkiye’de

“Esrarengo” adıyla tanınan dünyaca ünlü rapçilerden Yasin Demir Türkiye’de. Öncesinde Avrupa’daki ve Türkiye’deki rapçilerle ortak çalışmalara imza atarak büyük bir yankı uyandıran Yasin Demir, Hollanda’daki çalışmalarını azaltarak, yoğunluklu olarak çalışmalarına Türkiye’de devam etme kararı aldı. Gelir gelmez “Ceza Yatıcaz” parçasını yayınlayan Yasin Demir, Rap dünyasından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

15 Senedir Rap’le İç İçe

Yaşamını Hollanda’da sürdüren Yasin Demir, 2003 senesinde Rap dünyasında profesyonel hayata adımını attı. Çıkış yaptığı ilk günden beri büyük bir beğeniyle karşılanan Yasin Demir “Esraringo” adı ile tanınarak, zamanla başarı basamaklarını emin adımlarla çıkarak sesini Avrupa’da ve Türkiye’de duyurmayı başardı. Yasin Demir yaptığı ortak çalışmaların yanı sıra solo parçalarıyla da adından büyük bir övgüyle bahsettiriyor.

Sevilen İsimlerle Ortak Çalışmalar Yaptı

Hem Avrupa’da, hem de Türkiye’de geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Yasin Demir, ülkemizde sevilen rapçilerle birlikte projelere imza attı. Eypio, Sansar Salvo ve Tepki başta olmak üzere Türk rapçilerle başarılı işlere imza atan Yasin Demir, Türkiye’deki diğer rapçilerden de sıklıkla teklif aldığını dile getirdi.

Ünlü Rapçilerden Yasin Demir Türkiye’de

Türkiye’de daha çok projeye imza atacağının müjdesini veren Yasin Demir, Tepki’nin kendisine sunduğu teklifi geri çevirmeyerek “Ceza Yatıcaz” isimli ortak bir parçaya imza attı. Klbiyle de ön plana çıkan “Ceza Yatıcaz”ın çekimleri tam 19 saat sürdü. Sevilen klibin yönetmen koltuğunda ise Caner Çetiner oturuyor.

Yasin Demir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler