Ana SayfaDizilerÜnlü Piyanist Fazıl Say Da 'Dilber’ Tartışmasına Dahil Oldu!

İlgili Postlar

Ünlü Piyanist Fazıl Say Da ‘Dilber’ Tartışmasına Dahil Oldu!

İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahneleri tartışması hala devam ediyor. Konuyla ilgili bir yorum da Fazıl Say’dan gecikmedi. “Hayranlıkla izliyoruz” yazılarını kayda geçirdi.

Uzun zamandır televizyona iş yapmayan oyuncu, yönetmen ve senarist hünerleri yazmayla bitmeyen Yılmaz Erdoğan, bir döndü pir döndü. Herkes onun yapımlarından ilgisini alamıyor.

Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı ‘İnci Taneleri’ adlı dizisinin her sahnesi çok konuşuluyor. Daha önceleri Dilber karakterinin pavyon dansı olay olmuştu.

Özellikle başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber karakterinin dansı, sosyal medyada gündeme geldi. Oldukça yakı uyandıran dans, bununla ilgili akımlara ve eğitim veren kursların açılmasına sebep oldu.

İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahneleri tartışması hala devam ediyor. Konuyla ilgili bir yorum da Fazıl Say'dan gecikmedi. "Hayranlıkla izliyoruz" yazılarını kayda geçirdi.

Sosyal Medya Dilber Kaynaklı İkiye Bölündü

Dizideki pavyon dansı insanların görüşlerini ikiye böldü. Diziye tepki gösterenler ve eleştirenler de var. Tam tersi diziyi beğenenler de söz konusu. Konuyla ilgili bir açıklama da Fazıl Say’dan gecikmeden geldi.

 

Aramızda Kalmasın da yer alan haberine göre; ‘Dilber’ tartışmasına, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da dahil oldu. “Hayranlıkla izliyoruz” şeklinde açıklama da bulundu.

 

Fazıl Say, “Pavyon dansı sahnelerinin yarattığı gerçek cehalet asıl, tekdüze algıyı çakma temayı çiğnemese iyi olurdu. Hayranlıkla izlemekteyiz. Rahatsızlık vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahneleri tartışması hala devam ediyor. Konuyla ilgili bir yorum da Fazıl Say'dan gecikmedi. "Hayranlıkla izliyoruz" yazılarını kayda geçirdi.

Fazıl Say Sonlanan İlişkisinde De Oldukça Gündeme Gelmişti

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile yazar Güneş Altunkaş, ilişkilerini sonlandırmıştı. Altunkaş, kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle ilişkisini noktaladığını duyurmuştu.’tek odağım kardeşimin sağlığı’ şeklinde konuştu.

Güneş Altunkaş sosyal medya hesabından şu açıklamayı gerçekleştirerek:”Bugüne kadar özel hayatımı sosyal medyada pek paylaşan biri olmadım. Ancak çoğunuz tarafından bilinen gözler önünde rahatlıkla yaşadığımız bir özel hayatım oldu. Dün akşam itibariyle Fazıl Say ile olan 8 aylık ilişkimizi bitirme kararı almış oldum. İlk defa böyle bir durumu sizlerle paylaşmamın nedeni ise ailece bir süreçten geçtiğimiz ve tek odağımın bu süreçte kardeşimin sağlığı ve tedavisi olduğu için 8 ayımızı gören, bilen dostlarımız ve sevenlerimizdir.” Şeklinde duygularını içeren içeriklerini takipçileriyle paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler