Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Sevgiliyle İstanbul'u Terk Etti!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Sevgiliyle İstanbul’u Terk Etti!

En son Fazilet Hanım’ın Kızları Dizisinde rol alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, kız arkadaşı Kayla Manukyanla birlikte memleketi İzmir’e taşınarak meyve ve sebze yetiştirmeye başladı.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kalya Manukyan’la birlikte Nişantaşı’nda bir kafede görüntülendi. Kafede sevgilisiyle oturan oyuncu, gazetecilerin yönelttiği sorulara cevap vererek kısa süreli bir sohbet etti. İstanbul’dan İzmir’e taşındığını söyleyen ünlü oyuncu, meyve-sebze yetiştirdiğini ve yakın zamanda da hayvan alacağını söyledi.

“MEYVE, SEBZE YETİŞTİRİYORUM, HAYVANDA ALACAĞIM”

Çağlar Ertuğrul muhabirlere “21 Aralık’ta vizyona girecek olan ‘Yanımda Kal’ filminin tanıtımı için İstanbul’a geldim. Bu arada ben İzmir’e taşındım” dedi. Muhabirlerin, “Neden taşındınız?” sorusuna Ertuğrul, “Zaten İzmirli’yim. İstanbul’dan çok sıkıldım. Orada bir çiftlik evim var. Sebze ve meyve yetiştiriyorum ama hayvanda alacağım” cevabını verdi.

‘DAĞ’ FİLMİMİN 3’ÜNCÜSÜNÜ ÇEKECEK

‘Dağ’ filminde ki rolüyle izleyenleri etkileyen ünlü oyuncu serilerinin devam edeceğini söyledi. Başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul, Dağ filmi serisinin üçüncüsünün çekileceğini söyledi.

Çağlar Ertuğrul: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler