Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Şaşırttı: "Dergah Kuruyorum, Dervişlik Yolundayım"

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Şaşırttı: “Dergah Kuruyorum, Dervişlik Yolundayım”

Akademi kurarak adından söz ettiren Leyla Bilginel, son röportajında dergah kuracağını ve dervişlik yolunda ilerlediğini söyledi.

Sosyal medyada yayınlanan bir programa katılan ve hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Leyla Bilginel, yaptığı açıklamalarla Türkiye’de gündem oldu.  projelerden uzak kalan ve doğa içerisinde farklı bir yaşam sürmeye başlayan Leyla Bilginel, son olarak kurduğu akademi ile gündeme gelmişti.

Ünlü Oyuncu Şaşırttı: "Dergah Kuruyorum, Dervişlik Yolundayım"
Ünlü Oyuncu Şaşırttı: “Dergah Kuruyorum, Dervişlik Yolundayım”

Seanslar ile Şifa Buluyorlar

Kurduğu Leyla Bilginel Akademi ile hayatlara dokunduğunu ve eğitimleriyle isteyenlere destek sağladığını ifade eden ünlü oyuncu, özellikle 5 beden 5 ben eğitimlerinin dikkat çektiğini söyledi. Online seansı tercih etmediğini ve birebir seanslar düzenlediğini ifade eden oyuncu, doğa içerisindeki alanda dergah kuracağını belirtti. “Dergah kurma niyetindeyim. Bir yer hazırlıyorum. Allah’ın izniyle dervişlik yolundayım ve dergahıma da en çok gençler gelecek. Çocukluğumdan beri uhrevi bir hayatım vardı. Gençlik döneminde bundan kazarak bir festival kızı olmuştum. Çocukluğumdan beri kerameti, bugün metafizik olarak anlatılan birçok şeye şahit olmuş birisiyim. Gözlerimle gördüm, yaşadım. Ben ağaçların sabaha doğru selam verdiğini gördüm.” diyerek yaşadığı deneyimleri ve hedeflerini aktardı.

Kendisini alevi kökenli birisi olarak gördüğünü ancak kendisine alevi diyemeyeceğini söyleyen Leyla Bilginel, Aleviliğin aslında mezhep değil, felsefe olduğunu öne sürdü. Annesinin şifacı bir kadın olduğunu ve kendisinin de annesiyle birlikte bu alanda deneyim kazandığını söyleyen ünlü isim, danışanlarının 1 saat içerisinde şifa bulduğunu da aktardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler