Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Özlem Düvencioğlu İsyan Etti...

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Özlem Düvencioğlu İsyan Etti…

Televizyonlarda Hırsız Polis ve Parmaklıklar Ardında gibi başarılı dizilerinde başrol oynayan ünlü oyuncu Özlem Düvecioğlu bir süredir ortalardan kaybolmuştu. Başarılı gazeteci Aslan Sayım’a küçük bir demeç veren Özlem Düvecioğlu, neler neler söyledi. Detaylar Haberimizde..

Ünlü Oyuncu Özlem Düvencioğlu İsyan Etti…

Televizyonların başarılı oyuncularından olan Özlem Düvecioğlu, uzunca bir dönemdir ekranlardan uzak duruyor. Kendine instagram hesabı açan güzel oyuncu Özlem Düvecioğlu, hayranlarını mutlu ederken, ödüllü gazeteci Aslan Sayım ünlü oyuncuya şunları söyledi: “Sizin gibi kıymetli oyuncuları bu işi gönülden yapan ve o duyguyu bizlere geçiren oyuncular yok artık ekranlarda! Sadece güzelliği ile ön plana gelebiliyorlar. Yapım şirketlerine şaşırıyorum” dedi.

“Gelen Teklifleri Görsen Şok Geçirirsin!”

Usta Oyuncu Özlem Düvencioğlu ise bu ifadeler üzerine şöyle devam etti…

“…..Ah Aslan… ne diyeyim ki… ben de bazılarına inanamıyorum gerçekten… ama malesef gelen teklifler… bir bilsen, yani şok geçirirsin! Onları kabul etmek yanlış olur. Bunca yıldan sonra, insanların bir beklentisi var anlatabildim mi? Güzel bir rol gelmesini ümit etmekten başka şansımız yok. Piyasa çok değişti.”

Özlem Düvencioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler