Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu Mehmet Çelik' in Bir Kızı Taciz Ettiği İddialarına Bomba Cevabı...

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Mehmet Çelik’ in Bir Kızı Taciz Ettiği İddialarına Bomba Cevabı…

M.C. adında bir kız, yaz tatil için seçtiği Çeşme’de ünlü oyuncu Mehmet Çelik tarafından cinsel tacize uğradığı ifade ederek şikayetçi olması Magazin Haberleri ‘nde bomba etkisi yaratmıştı. Taciz olayıyla alakalı savcıya ifade veren ünlü oyuncu, bugün Uçankuş tv’de yayımlanan ‘Hayatın İçinden’ adlı programa canlı bağlanarak bomba açıklamalarda bulundu. Tüm ayrıntıları tek tek anlatan oyuncu Mehmet Çelik neler neler söyledi. Tek görgü tanığının ifadeleri ise şaşkınlık vericiydi. İşte Detaylar…

Eski Türkiye Güzelinin Kız Arkadaşıyla Öpüşme Pozu Ortaya Çıktı…

Ünlü Oyuncu Mehmet Çelik’ in Bir Kızı Taciz Ettiği İddialarına Bomba Cevabı…

Başarılı oyuncu Mehmet Çelik, Çeşme’ de tanıştığı genç bir kıza gece denizde tacizde bulunduğu iddiasıyla savcılığa ifade verdi. Olay sırasında H.M. adında bir görgü tanığı olarak şahit olduğunu anlattığı taciz gecesiyle alakalı; “Kız çok korkmuş ve ağlıyordu. Adamın üzerindeki kıyafetleri yırttığını söyledi. Biz de hemen havlu bulup üzerini örttük. M.C., olay sonrası devlet hastanesine, ertesi gün de rapor almak için Dokuz Eylül Üniversitesi ‘ne gitti. Sonra da savcıya ifade verdi” dedi.

“Mekanda 4-5 Farklı Kadın Benimle Dans Etti”

Oyuncu Mehmet Çelik, telefonla bağlandığı canlı programda anbean anlattığı o geceyle ilgili şunları söyledi: “Kızın küçük olduğu söyleniyor ama 18 yaşından büyük. Ben savcıya gittikten 3 gün sonra tanık olarak bir kadın ortaya çıktı. Tanık, kadının denizden çırılçıplak çıktığını bunun nedeni olarak da benim onun kıyafetlerini yırttığımı söylemiş. Olay 18.07.2021 tarihinde oluyor. Kamera kayıtları zaten savcılıkta izlendi. Bu kız bir eşcinsel arkadaşıyla mekanda benim arkama geliyor. O zamana kadar da benim yanıma 4-5 tane farklı kadın gelerek arkadan sarılıp dans etmeye çalışıyor. Bende onları ittiriyorum. Ben o mekana DJ arkadaşım ve mekanda çalışan herkesi tanıyorum…”

“Asla Kızla Yalnız Kalmadık.”

…..Kızın yanında gay arkadaşı arkamdan beni dürttü ben de farklı bir tepki gösterdim. 4-5 dakika sonra bu kız benim önüme gelip bana sarılıp öpmeye başladı. Ben de onunla dans ettim. Yaklaşık 15 dakika sonra benim anlatamadığım şekilde bizim bir yaklaşmamız oluyor. Sonra bana ‘Denize girelim mi?’ dedi. Kabul ettim ve girdik. Olayda kumsal diye bahsedilen yer DJ kabinin olduğu bir mekan ve arka tarafı da herkesin denize girdiği bir yer. Asla kızla yalnız kalmadık…..

“Denize Girdikten Sonra Aramızda Bir Yakınlaşma Oldu”

……..Beni çevremde tanıyan tanır. Bu kız denize girmeden önce ‘Çırılçıplak girelim’ dedi. Ben de o mekanda herkesi tanıdığımı, oyunculuk yaptığım için çırılçıplak denize giremem dedim. Kızda siyah elbise vardı ve üstünde iç çamaşırı yoktu. Denize girdikten sonra aramızda bir yakınlaşma oldu. Kızla cinsel anlamda hiçbir şey olmadı………

“Birden Bağırmaya Başladı….”

……1 buçuk dakika sonra kız beni ittirerek ‘Benim sevgilim var, ben ona nasıl böyle bir şey yaparım’ demeye başladı. Yan tarafımızdaki insanlarda güldüler bize. Orada bağırıp insanların duymama ihtimali yok. Ben de tırstığım için ne yapıyorsun dedi. Korktuğum için direk denizden çıktı. Üstüm ıslak olduğu için arabamdan gömlek alıp giydim ve mekana geri döndüm. Görgü tanıdığı kızla alakalı hiç bilgim yok. Ben zaten bunun için savcılığa ifademi verdim. Kamera kayıtlarında ve dosyada hiçbir kadın tanık yok zaten.”

Bikinili Sinem Kobal Güzelliğini Konuşturdu…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler