Ana SayfaDizilerÜnlü oyuncu Can Kırıkları dizisinden ayrıldı

İlgili Postlar

Ünlü oyuncu Can Kırıkları dizisinden ayrıldı

ATV’de yayınlanacağı açıklanan Can Kırıkları dizisinden sürpriz bir ayrılık haberi geldi. İşte diziden ayrılan isim ve dizide yaşananlar.

Gelecek dönemin iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Can Kırıkları’nda beklenmedik olaylar yaşanıyor. Diziden gelen son habere göre dizide yer alacağı açıklanan Serhat Teoman artık dizide olmayacak. Rol almayacağı açıklanan bu oyuncunun ardından dizinin çekim ve planlamalarında sorun mu yaşanıyor soruları gelirken ünlü ismin ayrılığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Dizide son durum ne?

NTC Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi şu anda gelecek sezon için hazırlanıyor. Dizinin çekimlerine geçilmeden önce son hazırlıkların yapıldığı öğrenilirken Serhat Teoman yerine dizide Seçkin Özdemir’e yer verileceği açıklandı.

Seçkin Özdemir kimdir?

Dizi için özellikle ilk dönemlerde Hande Doğandemir ile başrolü paylaşacak isim konusunda Seçkin Özdemir ve Serhat Teoman’ın adı geçiyordu.

Can Kırıkları ne zaman başlayacak?

Dizi ile ilgili gelen son bilgilere göre dizinin başlama tarihi belli değil. Yeni sezonda ATV’de yayınlanacak dizi için Eylül ayının beklendiği tahmin ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler