Ana SayfaÜnlülerÜnlü müzisyen Emre Yücelen ile ödüllü Ses Ver Bigo yarışması başladı!

İlgili Postlar

Ünlü müzisyen Emre Yücelen ile ödüllü Ses Ver Bigo yarışması başladı!

Sosyal medyada ses analiz videoları ve sempatik tavırlarıyla ün kazanan, alanında uzman müzisyen ve vokal koçu Emre Yücelen, takipçilerine harika bir sürprizle geldi. Uzun zamandır yalnızca ses analiz videoları hazırlayan Emre Yücelen, bir süre önce katıldığı Bigo Live’a uygulamasında rekabet dolu bir programla giriş yaptı.

Emre Yücelen Ses Ver Bigo yarışması
Emre Yücelen Ses Ver Bigo yarışması

Ses Ver Bigo ile en sevilen şarkılar

Ünlü müzisyen geçtiğimiz günlerde canlı yayında takipçilerine büyük bir sürpriz yapmış ve sosyal medya hesaplarından “SES VER BIGO” isimli bir ses yarışması yapacağını duyurmuştu. Yarışma, dün gece çok bilinen popüler canlı yayın uygulaması Bigo Live’da başladı.

Kural belli: Sesi iyi olan kazansın!

Dün gece yarışmanın ilk turu Bigo Live uygulamasında, Emre Yücelen’in canlı yayın odasında çoklu oda olarak adlandırılan uygulama özelliği kullanılarak gerçekleşti.İlk günkü yarışma programında, 10’ar dakikalık 12 düello gerçekleşti. Yeteneklerini ortaya koyan yetenekli yayıncı yarışmacılar, karşılıklı olarak 5’er dakikalık şarkı söylediler. Yarışma esnasında çok sevilen şarkılar söylendi, izleyenlerin sohbet kutusundan yarışmacılara ilettikleri istek parça talepleri devam etti. Yetenekli Bigo yayıncısı müzisyenlerin Emre Yücelen ile tanışma anlarında samimi anlar ortaya çıktı, Emre Yücelen Bigo Live’da çok sevildi!

Yayınlarda izleyiciler, sesini beğendikleri yarışmacı için hediyeler gönderirken Emre Yücelen ses analizi yaptı. Ünlü müzisyen ilk turun son programının bu Cuma gerçekleşeceğini, 2. tura düelloları kazanan 40 yarışmacı ile Emre Yücelen’in kendi değerlendirmeleri sonucu seçtiği 5 yarışmacı olmak üzere, toplamda 45 kişi ile devam edileceğini açıkladı. Emre Yücelen ve Bigo Live yetenekli yayıncılarının katılımıyla gerçekleşen program sevenlerinden tam not aldı, sohbet kutusuna binlerce yorum yağdı! Yarışmaya katılmak isteyenler Emre Yücelen’i soru yağmuruna tuttu.

İkinci tura kalan yarışmacılara ödüller verildi

  1. tura geçmeye hak kazanan yarışmacılar, izleyicilerden gelen ödüllerin yanında bir üst tura kaldıkları için, Bigo Live’in ödül sisteminde gerçek para karşılığı olan fasulye de kazandı.

İlerleyen günlerde programın farklı konseptler ile devam edileceği konuşulurken, bir yandan da ay sonunda kimin birinci olacağı ve kazanacağı ödül merakla bekleniyor.

Yarışmacılar sesleri ile Emre Yücelen’i büyüledi

Yarışmanın ortalarında Ses Ver Bigo’ya katılan yetenekli yarışmacı, duru ve güçlü sesiyle tüm izleyicilerin kulaklarının pasını sildi. Yetenekli yarışmacı Emre Yücelen’i mest etti, bunun yanında şarkı söylemeye başladığı anda büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. Şimdiden yarışmacının final turuna geçmesinin mümkün olduğu konuşuluyor. Bigo Live uygulamasında canlı yayın açarak müziğini insanlarla paylaşmak isteyen birbirinden yetenekli yayıncılar Emre Yücelen ile tanışma fırsatı yakaladığı için heyecanlandı ve unutulmaz anlar yaşadığını dile getirdi.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler