Ana SayfaDedikoduÜnlü Manken Şenay Akay: ‘Unutuldum’

İlgili Postlar

Ünlü Manken Şenay Akay: ‘Unutuldum’

Ünlü Manken Şenay Akay: ‘Unutuldum’

Şenay Akay, Türkiye’nin uluslararası nitelikteki top modellerinin başında geliyor, hatta yer aldığı defilelerde çoğu zaman ürünün önüne geçecek kadar iddialı bir performansı olan, sağlam adımları ve keskin bakışlarıyla tüm izleyicileri etkilemeyi iyi bilen, fakat iki yıl önce jübile yaparak, podyumlara veda eden,  20 yılı aşkın mankenlik kariyerinden sonra iş dünyasına geçiş yapan Akay, gözlerden uzak hayatını ve mankenlik dünyasına dair merak edilenleri anlattı.

Bir dönem magazin sayfalarındandüşmüyordunuz ve çok renkli bir hayatınız vardı…
Evet, inanamamıştım; hatta kendimi Madonna gibi hissediyordum. Evimin kapısında ana haber bültenlerinin canlı yayın araçları bekliyordu. Evlilik-ayrılık dönemlerimde herkesin odağındaydım. Yaş ilerleyince bende de jeton düştü; mevzu Şenay değil, Şenay’dan ne skandal çıkarırız çabalarıymış.

Şimdi tevazuyla anlatıyorsunuz ama sizin de gazetecilere tepki gönderdiğiniz zamanlar oldu…
Doğru, eğer üstünüze gereksiz yere gelindiğini hissediyorsanız; şerefinize ve namusunuza canınızı yakmak için iğne sokuyorlarsa, kim olursa olsun rahatsız olur. Zamanında yaşadığım saflık, toyluk konularında yaş aldıkça daha temkinli olmaya başladım.

Peki mankenler bilinçli bir şekilde frikik mi veriyor?
Kim ne söylüyorsa söylesin; bu Allah’la benim aramda, ben hiçbir zaman bilinçli yapmadım. Maalesef hepsi kazara oldu.

Yalnız kalmak, aile kurmamak sizin için bir seçim mi?
Yalnız kalmayı severim ve kendi kendime de çok eğlenirim. Evlenip ayrıldım ama evliliği tam olarak denediğimi düşünmüyorum. Birincisi çok gençtim, ikincisi de yaşadığım şey, bulunduğum ortamda evlilik gibi değildi. Etrafımda evli, çoluklu çocuklu bir sürü arkadaşım var; onları gördükçe kendi yaşadığımı evlilik olarak görmedim.

Aile hayatı kuran insanlara özenmiyor musunuz?
Tabii ki özeniyorum, sevdiğim insanla aynı hayatı paylaşmayı ve çocuğumun olmasını isterim. Zaten özenmiyorsan bir problem var demektir. Beni tutan bir şey yok ama niye olmuyor bilmiyorum. Bugün hayatıma biri girse ve birlikte hayat sürebileceğimize inansam; evet, evlenirim ama öyle biri de hayatımda yok.

Bu şekilde yapmış olduğu açıklama ve röportajdan sonra son olarak bugünde yapmış olduğu açıklama aile kurmayı çok istediği şeklinde idi.

Ünlü manken Şenay Akay evlenip anne olmak istediğini söyledi.Katıldığı bir defilede yine gelinlik defilesine katıldığını belirterek Şenay Akay “,artık evlenip anne olamk istiyorum”dedi. Ünlü manken  Şenay Akay, “Bu sene çok fazla gelinlik defilesine çıktım. Artık ben de evlenip anne olmak istiyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler