Ana SayfaÜnlülerÜnlü ismin bebeklerinin cinsiyeti..!

İlgili Postlar

Ünlü ismin bebeklerinin cinsiyeti..!

4 yıllık birlikteliklerini 29 Haziran 2017’de nikâh masasına taşıyan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftini bebek heyecanı sarmıştı. Bugün ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Magazin dünyasında bir anda milyonlarca kişi tarfından konuşulmaya başlayan olay; bebeklerinin cinsiyeti ve detaylar için haberimize bakın…

Önümüzdeki sezon “Osman Gazi” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen’in erkek bebekleri olacak. Önceki gün doktora kontrollere giden çift, bebeklerinin cinsiyetini öğrendi.

“Osman Gazi’nin erkek evladı oluyor”

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti sosyal paylaşım platformlarını oldukça sık ve aktif kullanıyorlar. Binlerce takipçisi olan yakışıklı oyuncu erkek bebek müjdesini alınca bunu sosyal medyasında paylaştı. Başarılı oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen bu mutluluklarını aileleriyle paylaştı. “Osman Gazi’nin erkek evladı oluyor” yorumları yapıldı. Takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum alan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftine sevenleri de mutluluklarını yorum yazarak bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler