Ana SayfaÜnlülerÜnlü Giyim Markası Reklam Yüzü Olarak Birce Akalay İle Anlaştı...

İlgili Postlar

Ünlü Giyim Markası Reklam Yüzü Olarak Birce Akalay İle Anlaştı…

Ünlü Giyim Markası yeni dönem reklam yüzü için oyuncu Birce Akalay ’ı seçti. Ünlü Marka, güzel oyuncunun 2022-23 sonbahar-kış koleksiyonundan ürünlerle objektifler karşısına geçtiği yeni reklam filmiyle hayranlarının karşısına çıkıyor…

Dünyaca Ünlü Cilt Bakım Markasının Yüzü Seçilen Birce Akalay İle Basın Buluşması!…

Ünlü Giyim Markası Reklam Yüzü Olarak Birce Akalay İle Anlaştı…

Filmde pijamadan ev giyimine, spor kıyafetlerinden iç giyime uzanan koleksiyondaki parçaları küçük dokunuşlarla her ortama uygun hâle getiren Birce Akalay, Dagi ’yle işbirliğini, “Her an her yerde kendim olmak, rahat hissetmek ve bunu yaparken de elbette şık görünmek istiyorum. Dagi bu anlamda bana iyi hissettiren bir marka. Birlikte, günün her saati şık olunabileceğini, içimizden geldiği gibi yaşamanın güzelliğini anlatıyoruz” sözleriyle anlattı.

Dagi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Roda Palaoğlu ise şunları söyledi: “Dagi ‘içinden geldiği gibi’ giyinmek isteyenlere hem rahatlık hem şıklık vadediyor. Günün her saati rahatlığından ve şıklığından ödün vermeyen, trendlerden vazgeçmeyenler için hazırladığımız koleksiyonu tanıtacağımız reklam fikri ortaya çıktığında hepimizin aklına tereddütsüz Birce’nin adı geldi. Birce’nin kendine has tarzı Dagi ’ye çok yakıştı.”

Birce Akalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler